Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Windowsklientene og SCCM Hva er status til jul 2012?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Windowsklientene og SCCM Hva er status til jul 2012?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Windowsklientene og SCCM Hva er status til jul 2012?

2 Operativsystemet Versjoner: –11500 Windows 7 64-bit –193 Windows Vista 32-bit –631 Windows XP 32-bit Det er nå stadig mindre utstyr som har støtte for XP i PXE. XP må være borte eller på lukket nett i.l.a. 2013. (XP dør fra MS sin side i april 2014) Intel har valgt å beholde støtte for XP men fjerne for Vista på nyere maskiner. Det betyr at enten må alle maskiner med 32-bits OS til slutt stå på lukket nett, eller så må vi vedkjenne nederlag og innføre 32-bits OS for et nyere operativsystem. Windows 8 er det ikke laget noe veikart for, men jeg akter å få inn noe ala: –Nei til Windows 8 som et standard kontormaskin OS på UiO –Kanskje til Windows 8 som et nisjeprodukt for enheter med touch-skjerm. (Infoterminaler, og ymse pads) –Det mumles om høyt release-tempo for fremtidige Windows-versjoner fra MS.

3 SCCM

4 Nå -> april: –Ferdigstilling av rammeverkskomponenter –Konverterting av alle pakker fra Tivoli til SCCM –Utvikling av noen «lita-tools» ala tivoli-shells viktigste funksjoner og noen nye –Etablering av regler for roller og rettigheter –En «pre-pilot» med noe av SV-fakultetet og SAS/GLIT 1. april: En større pilotfase starter 1. mai fullskala utrullingsfase 1. august utrulling ferdig

5

6 Andre ting IE 10 er rett rundt hjørnet for Windows 7 Office 2013 kommer Sammen med SCCM utrullingen en restrukturering av klient- ou’er i AD, med tilhørende regime for rettigheter. Vi skal vurdere om «p:» skal dø, og erstattes med webbasert løsning. Mac-adm tester for tiden en slik løsning for macprog.


Laste ned ppt "Windowsklientene og SCCM Hva er status til jul 2012?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google