Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Xcomfort gir deg komfortable løsninger:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Xcomfort gir deg komfortable løsninger:"— Utskrift av presentasjonen:

1 Xcomfort gir deg komfortable løsninger:
Toppen av velvære! Et bad med frisk og god luft, og behagelig temperatur. Xcomfort lufter ut etter bruk, og passer på at temperaturen er god, i den tid av døgnet du har behov for det!

2 Xcomfort gir deg komfortable løsninger:
Behagelig temperatur og godt inneklima Effektiv energistyring og godt inneklima henger nøye sammen

3 Xcomfort gir deg komfortable løsninger:
Badstuen klar når du kommer fra tur Med Xcomfort er det mulig å ringe badstuen på vei hjem, så er den god og varm når det passer deg.

4 Xcomfort gir deg komfortable løsninger:
Riktig lysnivå for alle situasjoner Behovet for lys varierer med alderen. Eldre trenger mer lys enn yngre mennesker. Med dimmbar belysning kan Xcomfort ivareta riktig lysnivå for ditt behov.

5 Xcomfort gir deg komfortable løsninger:
Behagelig lyssetting forsterker den gode stemningen TV-kveld eller middagsgjester, peiskos, eller i sofakroken med en god bok - riktig belysning er viktig for å få den rette stemningen. Xcomfort tar vare på den til neste gang.

6 Xcomfort gir deg komfortable løsninger:
Enkel betjening fra fjernkontroll Med fjernkontrollen kan du betjene lys, markiser eller persienner fra godstolen. Gode lysstemninger kan gjenkalles med enkle tastetrykk på fjernkontrollen.

7 Xcomfort gir deg sikre løsninger:
Husket du på stryke- jernet da du dro? La ikke feriegleden bli overskygget av unødvendige bekymringer. Strykejernet kan kobles ut når du vrir om sikkerhetslåsen.

8 Xcomfort gir deg sikre løsninger:
...eller hva med kaffetrakteren? Ingen grunn til bekymring. Xcomfort sørger for sikkerheten, natt og dag, når du er borte eller hjemme, hele året

9 Xcomfort gir deg sikre løsninger:
Din vaktmester Huset kan se bebodd ut, selv om du er på reise. Lyset går av og på til ubestemte tider, persienner eller markiser styres automatisk, osv.

10 Xcomfort gir deg sikre løsninger:
Ikke la markisene bli ødelagt Sikkerheten kan ivaretas, ved sterk vind, nedbør, osv.

11 Xcomfort gir deg sikre løsninger:
Ubudne gjester observeres! Skulle noen trosse advarslene, - Xcomfort overvåker! Lyset tennes automatisk og jager inntrengeren. Blinkende utelys fanger oppmerksomheten til omgivelsene.

12 Xcomfort gir deg sikre løsninger:
Skumle lyder? Panikk-knappen kan være god å ha. Lyset kan også tennes i rømningsveier ved brann, være med på å vekke beboerne, og sørge for trygg evakuering ut i sikkerhet.

13 Xcomfort gir deg fleksible løsninger:
Stor frihet til å plassere bryterne Sett bryteren der det er hensiktsmessig å ha den. Om nødvendig, flytt den selv til et nytt og bedre egnet sted. Glass ingen hindring!

14 Xcomfort gir deg fleksible løsninger:
Bruke rommet til noe annet? Oppdeling av rom ved familieforøkelse, eller større stue når barna flytter ut? Xcomfort gir mulighet for å tilpasse installasjonen til alle livets faser.

15 Xcomfort gir deg fleksible løsninger:
Et praktfullt interiør kunne fort blitt ødelagt av skjemmende kabler frem til lysbryteren. Med trådløse brytere er det enkelt å ta vare på det estetiske.

16 Xcomfort gir deg fleksible løsninger:
Så enkelt kan det gjøres! Behov for dimming av taklampen? Dette kan gjøres enkelt når du moderniserer - uten å måtte trekke nye ledninger.

17 Xcomfort gir deg fleksible løsninger:
Lettvinn og rask montering Bryterne leveres med tosidig tape, som du kan bruke til å feste bryteren med. Vil du bruke skruer i stedet? Montasjeplaten er forberedt!

18 Xcomfort gir deg fleksible løsninger:
Valgets kvaler... Plasseringsvalget er ikke nødvendigvis endelig. Du kan gjøre om på plasseringen om du ikke ble tilfreds. Ingen boring for å få plass til bryteren. Renslig, hurtig og fleksibelt.

19 Xcomfort gjør det enkelt:
Slå av alt når du går... Med hovedbryter ved utgangsdøren, kan du slå av all unødvendig belysning, sette oppvarmingen på “sparebluss”, og koble bort kaffetrakter og strykejern, alt med ett eneste trykk! Samme løsning kan eventuelt legges inn for sikkerhetslåsen i døren.

20 Xcomfort gjør det enkelt:
Litt glemsk? La Xcomfort hjelpe deg. Slå av det du måtte ønske når du forlater huset eller går til ro for natten- kun med ett eneste tastetrykk!

21 Xcomfort gjør det enkelt:
Home Manager RF For individuell temperaturregulering i hvert enkelt rom, med tider, kalenderfunkjsoner osv. Hva med å få en tekstmelding på mobiltelefonen om noe skulle skje? Home Manager RF kan dette, og mye, mye mer.

22 Xcomfort gjør det enkelt:
Hvem sa at bryteren må sitte på veggen? På skrivepulten, under bordet, i nærheten av der du oppholder deg... Med Xcomfort får du løsninger som passer best for dine egne behov og ønsker.

23 Xcomfort gjør det enkelt:
Full kontroll, alltid, og over alt! Ring hjem, og be om status! Xcomfort kan gi deg svaret. Hjem fra reise tidligere enn planlagt? Ring Xcomfort og si fra, så er huset varmt når du kommer hjem.

24 Xcomfort gjør det enkelt:
Si god natt til huset! Nattesøvnen blir ekstra god, når du vet at Xcomfort tar vare på deg. Hele huset går til ro - lyset slukkes, temperaturen senkes, alt med et enkelt trykk på bryteren.

25 Gjør deg kjent med fra


Laste ned ppt "Xcomfort gir deg komfortable løsninger:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google