Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Cyber Lions. Hvorfor? Unge mennesker anser internett som en "integrert del av livet sitt". Hvis de måtte velge mellom internett og det å eie en bil ville.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Cyber Lions. Hvorfor? Unge mennesker anser internett som en "integrert del av livet sitt". Hvis de måtte velge mellom internett og det å eie en bil ville."— Utskrift av presentasjonen:

1 Cyber Lions

2 Hvorfor? Unge mennesker anser internett som en "integrert del av livet sitt". Hvis de måtte velge mellom internett og det å eie en bil ville to av tre valgt internett.

3 Hvorfor? To av fem studenter svarer at internett er viktigere for dem enn dating, omgang med venner og musikk. Nettverksbygging skjer ikke lenger i det fysiske lokalsamfunnet, men på internett.

4 Hvordan? Digitalt klubbhus som fungerer på alle digitale plattformer. Styremøter via Google Hangouts. Halvårlige fysiske samlinger.

5 Rekruttering

6 Cyber Clubs Lions Norge

7

8 Mer informasjon http://cyberlions.no/ Mail: post@gauteweb.net Twitter: @gauteweb


Laste ned ppt "Cyber Lions. Hvorfor? Unge mennesker anser internett som en "integrert del av livet sitt". Hvis de måtte velge mellom internett og det å eie en bil ville."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google