Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Www.naturvernforbundet.no Vi kan ikke brenne all olje og gass Muligheter for å lete etter mer olje og gass dersom det skal være sannsynlig å nå togradersmålet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Www.naturvernforbundet.no Vi kan ikke brenne all olje og gass Muligheter for å lete etter mer olje og gass dersom det skal være sannsynlig å nå togradersmålet."— Utskrift av presentasjonen:

1 www.naturvernforbundet.no Vi kan ikke brenne all olje og gass Muligheter for å lete etter mer olje og gass dersom det skal være sannsynlig å nå togradersmålet. Kilde: Norges Naturvernforbund, basert på Meinshausen et al. (2009)

2 www.naturvernforbundet.no G8-målets fordelingskonsekvenser Utslippsfordeling i 1990 og 2050 med G8-målet om kutt på 50% globalt og 80% i industrilandene. Kilde: CAIT/WRI (2009)

3 www.naturvernforbundet.no G8-målets fordelingskonsekvenser Gjennomsnittlige utslipp pr innbygger i 2050 med G8-målene. Kilder: CAIT/WRI (2009), UN DESA (2008) (Anneks I og ikke-Anneks I sammenholdt med kategoriene ”more developed” og ”less developed”)

4 www.naturvernforbundet.no De rike landenes historiske ansvar Historiske utslipp av CO2 fra fossile kilder i Anneks I (gult) og ikke-Anneks I (grønt). Kilde: CDIAC/ORNL

5 www.naturvernforbundet.no Størst reduksjon i utviklingsland

6 www.naturvernforbundet.no (Tall i mrd kr. Kilde: SSB) Årlige investeringer i norsk olje- og gassvirksomhet

7 www.naturvernforbundet.no (Tall i mrd kr. Beregninger basert på tall fra SSB og OD) Hva ville skjedd om vi innførte moratorium innført i 2004 – for fem år siden?


Laste ned ppt "Www.naturvernforbundet.no Vi kan ikke brenne all olje og gass Muligheter for å lete etter mer olje og gass dersom det skal være sannsynlig å nå togradersmålet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google