Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VELKOMMEN til Ingeniørutdanningskonferansen 2012 12. - 13. november, Scandic Hotel Oslo Airport, Gardermoen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VELKOMMEN til Ingeniørutdanningskonferansen 2012 12. - 13. november, Scandic Hotel Oslo Airport, Gardermoen."— Utskrift av presentasjonen:

1 VELKOMMEN til Ingeniørutdanningskonferansen 2012 12. - 13. november, Scandic Hotel Oslo Airport, Gardermoen

2 Bakteppe for konferansen:

3

4 I forbindelse med implementering av ny rammeplan for ingeniørutdanning og med arbeidet med å oppnå tydeligere samarbeid, arbeidsdeling og økt konsentrasjon (SAK) i ingeniørutdanningene,har det blitt avsatt midler til å arrangere fagmøter innen de ulike ingeniørdisiplinene.

5 Ingeniør- og teknologiutdanning – vitenskaplig utstyr Regjeringen foreslår å bevilge 27 millioner kroner til vitenskapelig utstyr for å styrke ingeniør- og teknologiutdanningene ved universiteter og høyskoler. Satsingen er en oppfølging av Regjeringens prioritering av studieplasser og forskning i disse fagene. Fra s. 117/118 i Hovedrapporten fra NOKUT evalueringen: «For å oppøve evnen til å kombinere teoretiske og teknologiske kunnskaper med praktiske ferdigheter kreves det god tilgang til funksjonelle laboratorier og verksteder på høgskolen/universitetet. Institusjonene har i dag store mangler på utstyrsfronten. Dette skyldes problemer både med oppdatering og daglig drift av utstyret.»

6

7


Laste ned ppt "VELKOMMEN til Ingeniørutdanningskonferansen 2012 12. - 13. november, Scandic Hotel Oslo Airport, Gardermoen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google