Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kort om | sømmer. I skinnplagg har sømkonstruksjonen og trådens styrke stor betydelse for hvordan plagget holder sammen ved en ev. velt. For korte sting.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kort om | sømmer. I skinnplagg har sømkonstruksjonen og trådens styrke stor betydelse for hvordan plagget holder sammen ved en ev. velt. For korte sting."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kort om | sømmer

2 I skinnplagg har sømkonstruksjonen og trådens styrke stor betydelse for hvordan plagget holder sammen ved en ev. velt. For korte sting vil perforere skinnet så det vil bli svakere. For lange sting gir dårligere feste mellom panelene. Jofama mener at 5-8 sting/tomme for skinn er det beste, samt att tråden er grovere enn hva som normalt brukes i MC-produkter.

3 Sømkonstruksjonen vi bruker på utsatte steder på skinnplagg, er en trippelsøm. Denne kan bestå av en gjemt søm og to synlige… Framside (synlig)Bakside (usynlig)

4 eller to gjemte og en synlig. Framside (synlig)Bakside (usynlig) Sømkonstruksjonen vi bruker på utsatte steder på skinnplagg, er en trippelsøm.

5 Følgende utsatte steder har trippelsømmer i skinnplagg.

6 I tekstilprodukter er ikke sømmens konstruksjon like viktig. Der brukes i hovedsak doble sømmer og trippelsømmer bare på ekstreme produkter som MX klær. Man regner med at tråd og sømmer mister ca 20% av sin styrke over en treårs periode, avhengig av bruksområde.

7 Takk for at du har brukt 10 min på å lese om Jofamas produkter og vårt syn på sømteknikk!


Laste ned ppt "Kort om | sømmer. I skinnplagg har sømkonstruksjonen og trådens styrke stor betydelse for hvordan plagget holder sammen ved en ev. velt. For korte sting."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google