Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Islam er fint og hvite masse om  Muhammed levde i saudi-arabia for omtrent 1400 år siden.  Han fikk mange mennesker til og tro på islam og bli muslimer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Islam er fint og hvite masse om  Muhammed levde i saudi-arabia for omtrent 1400 år siden.  Han fikk mange mennesker til og tro på islam og bli muslimer."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Islam er fint og hvite masse om

3  Muhammed levde i saudi-arabia for omtrent 1400 år siden.  Han fikk mange mennesker til og tro på islam og bli muslimer.  Muslimer mener at gud talte til Muhammed.

4

5  I et hjørne av bygningen er den svarte steinen.  For muslimer er den hellig.

6

7  En moské er et muslimsk sakralbygg for bønn og koranstudium. Sentrale elementer i en moské er mihrab en nisje i veggen som vender mot Mekka, minbar en trappelignende plattform i nærheten av mihrab der den religiøse lederen leder gudstjenester og forretter prekener, dikka en opphøyd plattform nær bakveggen der legfolk leder gudstjenester fra og kursi en lesepult nært dikkaen der Koranen blir lest fra. Tårnene på en moské, der imamen roper ut bønneropet, kalles en minaret. Moskér er ofte dekorert med kalligrafi, grunnet islams forbud mot å avbilde mennesker.

8


Laste ned ppt "Islam er fint og hvite masse om  Muhammed levde i saudi-arabia for omtrent 1400 år siden.  Han fikk mange mennesker til og tro på islam og bli muslimer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google