Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Den grønne boksen Film moodboard og referanser. Alle sekvenser er tenkt skutt i en blanding mellom slowmotion og 25fps. Når refrenget kommer inn så begynner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Den grønne boksen Film moodboard og referanser. Alle sekvenser er tenkt skutt i en blanding mellom slowmotion og 25fps. Når refrenget kommer inn så begynner."— Utskrift av presentasjonen:

1 Den grønne boksen Film moodboard og referanser

2 Alle sekvenser er tenkt skutt i en blanding mellom slowmotion og 25fps. Når refrenget kommer inn så begynner endringene å skje rundt i naturen og i verden. Menneskene i de forskjellige settingene synger refrenget sammen med Bowie. Dette skaper et fellesskap og stor tro på endringer i fremtiden.

3 Filmen starter med å vise noen eksempler på hvordan det kan gå med verden, men vi bruker størsteparten av tilmålt tid på å snu den globale klima- og energiutviklingen.

4 Det visuelle uttrykket vil også ha en utvikling. Bildene i begynnelsen er kalde og fargeløse, men blir gradvis mer fargerike og varme.

5 Regiss ø r Erik Poppe En av Norges mest anerkjente regiss ø rer, Erik Poppe, skal regissere Den gr ø nne boksen. Han er utdannet ved Dramatiska Instituttet i Stockholm, og har laget en rekke reklamefilmer, kort- og dokumentarfilmer, i tillegg til å ha jobbet som fotograf. I 1998 debuterte han med sin f ø rste spillefilm ” Schpaaa ”, og i 2004 kom han med den prisbel ø nte spillefilmen ” Hawaii, Oslo ”. Erik Poppe har ogs å regissert reklamefilmen ” N ø tteknekker ” for Aker.

6 Som musikk bruker vi ”Changes” av David Bowie.

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 gronnboks.no


Laste ned ppt "Den grønne boksen Film moodboard og referanser. Alle sekvenser er tenkt skutt i en blanding mellom slowmotion og 25fps. Når refrenget kommer inn så begynner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google