Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

12.11.07MONA1 MONA NIKODEMUSSEN – IKT i læring 1 – TEMA 3 – TVERRFAGLIG PROSJEKTARBEID Jeg har valgt, sammen med 3 andre på studiet IKT i læring 1, og.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "12.11.07MONA1 MONA NIKODEMUSSEN – IKT i læring 1 – TEMA 3 – TVERRFAGLIG PROSJEKTARBEID Jeg har valgt, sammen med 3 andre på studiet IKT i læring 1, og."— Utskrift av presentasjonen:

1 MONA1 MONA NIKODEMUSSEN – IKT i læring 1 – TEMA 3 – TVERRFAGLIG PROSJEKTARBEID Jeg har valgt, sammen med 3 andre på studiet IKT i læring 1, og lage et tverrfaglig arbeid i samfunnsfag, norsk, geografi og krl. Jeg har valgt å begrense min del av oppgaven til samfunnsfag og norsk da andre ser på de andre fagene for senere integrering i oppgaven. Oppgaven gis til elever på ungdomstrinnet og tema i samfunnsfag er 2. verdenskrig og sjangerlære i norsk. I periodeplanen til en av elevene har jeg følgende læringsmål i samfunnsfag: -Vite at Berg var en arbeidsleir/konsentrasjonsleir under 2. verdenskrig - Ha kunnskaper om 2. verdenskrig (Når, hvem, hvordan etc) I periodeplanen har jeg følgende læringsmål i norsk: - Sjangerlære – Vite hva som kjennetegner de ulike sjangere (roman, novelle, dikt etc)

2 MONA2 dikt

3 MONA3 Hei!! Samfunnsfag/norsk Tema: 2 verdenskrig/sjangerlære *Nå skal du få en power point presentasjon. *Kjør først en lydbildeframvisning av presentasjonen, og så jobber du med et og et bilde. *Hver side har link til aktuelt stoff, trykk bilde eller tekst *Fyll ut alle tankekartene med faktastoff, lag gjerne flere “bobler”. *På siste side er det linker til faktastoff. *Når du har gjennomført dette skal du lage en samlet oppgave. *Du kan selv velge hvilken sjanger du vil bruke i besvarelsen. *Legg oppgaven din i wikien eller bloggen *Kansje du vil lage en power-point presentasjon? ER DU KLAR?: DA KAN DU BEGYNNE

4 MONA4 2.VERDENSKRIG

5 MONA5 SJANGERLÆRE ? ? ? ? ?

6 MONA6 9 april 1940 ? ?? ? ? ? Tilbake til oppgavetekst

7 MONA7 ? ? ? ? ? ? ? ? ? Tilbake til oppgavetekst

8 MONA8 BERG FENGSEL ? ? ? ? Tilbake til oppgavetekst

9 MONA9 KONSENTRASJONSLEIR ? ? ? ? ? ? Tilbake til oppgavetekst

10 MONA10 Auschwitz ? ? ? ? Tilbake til oppgavetekst

11 MONA11 ? ? ? ? Tilbake til oppgavetekst Nazisme

12 MONA12 SVERIGE ? ? ? ? Tilbake til oppgavetekst

13 MONA13 NOEN LINKER TIL FAKTASTOFF ml


Laste ned ppt "12.11.07MONA1 MONA NIKODEMUSSEN – IKT i læring 1 – TEMA 3 – TVERRFAGLIG PROSJEKTARBEID Jeg har valgt, sammen med 3 andre på studiet IKT i læring 1, og."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google