Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Verdensrommet Her i denne presentasjonen skal vi fortelle om verdensrommet og planetene. Dere skal også lære om andre himmellegemer som stjerner og kometer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Verdensrommet Her i denne presentasjonen skal vi fortelle om verdensrommet og planetene. Dere skal også lære om andre himmellegemer som stjerner og kometer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Verdensrommet Her i denne presentasjonen skal vi fortelle om verdensrommet og planetene. Dere skal også lære om andre himmellegemer som stjerner og kometer.

2 Hva er en planet? En planet er en himmellegeme.
Et himmellegeme er et objekt som ligger rundt omkring i verdensrommet.

3 Forskjellen mellom stjerne og en planet
En stjerne er mange gasser som har blandet seg og dannet en glødende kule. En planet er jord og steiner som jorda men gløder ikke.

4 Sorte hull Et sort hull er en død stjerne som har eksplodert.
Sorte hull gjør at det blir tynnere luft på jorda. Sorte hull har så sterk tyngdekraft at elektromagnetisk stråling blir sugd inn i det sorte hullet.

5 Planentenes baner

6 Sorte hull Forestillet sort hull med ti ganger solens masse, sett fra en avstand på 600 km, med Melkeveien i bakgrunnen (vannrett kameravinkel: 90°).


Laste ned ppt "Verdensrommet Her i denne presentasjonen skal vi fortelle om verdensrommet og planetene. Dere skal også lære om andre himmellegemer som stjerner og kometer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google