Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Her i denne presentasjonen skal vi fortelle om verdensrommet og planetene. Dere skal også lære om andre himmellegemer som stjerner og kometer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Her i denne presentasjonen skal vi fortelle om verdensrommet og planetene. Dere skal også lære om andre himmellegemer som stjerner og kometer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Her i denne presentasjonen skal vi fortelle om verdensrommet og planetene. Dere skal også lære om andre himmellegemer som stjerner og kometer.

2 En planet er en himmellegeme. Et himmellegeme er et objekt som ligger rundt omkring i verdensrommet.

3 En stjerne er mange gasser som har blandet seg og dannet en glødende kule. En planet er jord og steiner som jorda men gløder ikke.

4 Et sort hull er en død stjerne som har eksplodert. Sorte hull gjør at det blir tynnere luft på jorda. Sorte hull har så sterk tyngdekraft at elektromagnetisk stråling blir sugd inn i det sorte hullet.

5

6 Forestillet sort hull med ti ganger solens masse, sett fra en avstand på 600 km, med Melkeveien i bakgrunnen (vannrett kameravinkel: 90°).


Laste ned ppt "Her i denne presentasjonen skal vi fortelle om verdensrommet og planetene. Dere skal også lære om andre himmellegemer som stjerner og kometer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google