Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

 Mennesker er ikke sikre på om det er liv på, men vi vet noe om hvorfor den er rød.  Mars har også to måner kalt: Deimos og Phobos.  Phobos er den.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: " Mennesker er ikke sikre på om det er liv på, men vi vet noe om hvorfor den er rød.  Mars har også to måner kalt: Deimos og Phobos.  Phobos er den."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3  Mennesker er ikke sikre på om det er liv på, men vi vet noe om hvorfor den er rød.  Mars har også to måner kalt: Deimos og Phobos.  Phobos er den største av de to månene til Mars. Begge månene kan være deler av kasiopeia.

4 Litt mer fakta om Mars: -Mars er den 4 planeten fra sola. - Den blir kaldt den røde planeten. -Det høyeste fjellet på Mars er 24 000 meter og heter Olympus Mons. -Det er en sjokolade som kansje er oppkaldt etter planeten Mars. -Det har vært en romsonde på Mars. -Det er som en ørken på Mars, med høye fjell og dype daler.

5 Hvorfor er Mars rød?  På Mars er det mye jern som etter hvert har blitt til rødbrun rust.

6

7 ..Så litt tull om Mars..  Lars: Jeg er fra mars hva liker dere ?  Sindre: Jeg liker ketsjup  Linnea : Jeg liker marssjokolade  Isabell: Jeg liker mars mellows  Marina: Jeg liker mars !!!  Lars : Jeg liker tacosaus!  Linnea: Jeg liker marsvin!  Isabell : æsj paprika!


Laste ned ppt " Mennesker er ikke sikre på om det er liv på, men vi vet noe om hvorfor den er rød.  Mars har også to måner kalt: Deimos og Phobos.  Phobos er den."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google