Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi."— Utskrift av presentasjonen:

1 AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi fikk si på gjensyn. Dette ble veldig trivelig og det var kjekt å se hvor mange som møtte opp. Solen skinte og det kunne ikke bli bedre. Dessverre fikk vi ikke pratet like mye med alle, men vi satte veldig pris på at så mange tok seg tid og hadde lyst å møte oss.

2 Her er vi samlet, en del av de som tok turen innom. Det var vanskelig å få tatt ett fellesbilde, da folk kom og gikk fra 17.00-23.30. Vi hadde det utrolig kjekt, og biblioteket og barskapet ble betydelig oppgradert.

3 Her er noen av de første som kom innom oss

4 Både små og store møtte fram. Her er storesøsteren til Raymond, med det siste barnebarnet Caroline.

5

6 Gaver/taler og mange kloke/varme ord, ble sagt. Vi ble veldig rørt av all omtanken.

7 Det var også fremvisninger og latter.

8 Hva som videre har skjedd….. Første natten ble vi liggende i brosundet for å møte Menja, som er en båt med ett par fra Trøndelag. De skal omtrent samme ruten som vi, Første natten ble vi liggende i brosundet for å møte Menja, som er en båt med ett par fra Trøndelag. De skal omtrent samme ruten som vi, og vi hadde lyst til å bli kjent med dem. og vi hadde lyst til å bli kjent med dem. Dette viste seg å være ett veldig hyggelig par, og vi slo følge til Ulsteinvik neste dag. (Menja for videre til Shetland morgenen etter) Dette viste seg å være ett veldig hyggelig par, og vi slo følge til Ulsteinvik neste dag. (Menja for videre til Shetland morgenen etter) Her har vi nå ligget i en uke for å installere HF-SSB-radio i båten, det var Her har vi nå ligget i en uke for å installere HF-SSB-radio i båten, det var litt av ett arbeid. litt av ett arbeid. Vi måtte ta ut alt vi hadde pakket i alle luker, og legge kabler i bunnen på begge sider. Men nå er radioen oppe å går, stor takk til Dag Helge (LA6KLA). Vi har også fått sydd oss solseil mens vi lå her. Vi måtte ta ut alt vi hadde pakket i alle luker, og legge kabler i bunnen på begge sider. Men nå er radioen oppe å går, stor takk til Dag Helge (LA6KLA). Vi har også fått sydd oss solseil mens vi lå her. I morgen går turen hjem til Fosnavåg for å si på gjensyn der. Mens vi har ligget her i Ulsteinvik, har vi fått flere gledelige/overraskende besøk. Dette av folk som vi egentlig hadde tatt avskjed med, men som gledet oss VELDIG ved å komme på besøk (takk). (”,)

9 I Ulsteinvik har vi ligget i havn, sammen med våre venner Thomas og Rachel som også skal på langtur. De har avreise i midten av august. Vi har også fått snakket litt med Banana Lady som kom hjem fra langtur forrige uke. I Ulsteinvik har vi ligget i havn, sammen med våre venner Thomas og Rachel som også skal på langtur. De har avreise i midten av august. Vi har også fått snakket litt med Banana Lady som kom hjem fra langtur forrige uke.


Laste ned ppt "AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google