Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Unge kunstnere (maleprosjekt) I desember hadde vi et spennende maleprosjekt med barna. Dette fikk alle foreldrene som julegave. Barna fikk hvert sitt lærret.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Unge kunstnere (maleprosjekt) I desember hadde vi et spennende maleprosjekt med barna. Dette fikk alle foreldrene som julegave. Barna fikk hvert sitt lærret."— Utskrift av presentasjonen:

1 Unge kunstnere (maleprosjekt) I desember hadde vi et spennende maleprosjekt med barna. Dette fikk alle foreldrene som julegave. Barna fikk hvert sitt lærret og tegnet et motiv ved hjelp av overhead. Når de var ferdig med motivet, malte de i de fargene de ville, men de fikk bare en farge av gangen. Resultatet av prosjektet ble så utrolig bra. Det er ingen som kan se at det er barnahagebarna som har laget bildene. Og vi har absolutt IKKE hjulpet til med noen ting! På grunn av dette fantastiske resultatet vil vi gjerne vise fram alle bildene til alle. Det hadde vært sørgelig å ikke vise de fram til verden Januar 09

2 Johanne Linnea Madeleine Diana Leon Marius Blend Vilde Lucas Galleriet

3 Linnea.E Even Oscar Leander Erion Apolonia Alida CelineJonathan Marita Galleriet


Laste ned ppt "Unge kunstnere (maleprosjekt) I desember hadde vi et spennende maleprosjekt med barna. Dette fikk alle foreldrene som julegave. Barna fikk hvert sitt lærret."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google