Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dyr i Australia Koalaungen

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dyr i Australia Koalaungen"— Utskrift av presentasjonen:

1 Dyr i Australia Koalaungen
sitter på ryggen til moren når den er blitt for stor til å være i pungen.

2 Koala Den Australske koalaen sover i inntil atten timer hver dag. Resten av tiden bruker den til å klatre i trær og spiser. Den spiser eukalyptusblader.

3 Kenguruer Rød kjempekenguru lever i det indre av Australia. Hunn kenguruen føder en eneste unge som ligger i pungen hvor den kan drikke melk. Først etter flere måneder forlater ungen den trygge pungen, men så snart den opplever noe Skremmende skynder den seg tilbake og gjemmer seg. Slik holder den på helt til at den er blitt så stor at den ikke får plass i pungen lenger.

4 Kenguruens kropp Pelsen er rød på kjempekenguruen, både mor og barn, er gråbrun. Kenguruen støtter seg på halen når den står oppreist på bakbeina. Den har lange ører som fanger all lyd. Kenguruer har kraftige bakbein som må til for å hoppe av sted i stor fart. På de store føttene har de bare fire tær! Visste du at en kenguru som heter Skippy er filmstjerne?

5 Hva spiser de? Kenguruer spiser gress og andre plantevekster i voksen alder. Kengurubarna drikker morsmelk til de er omtrent et helt år.

6 Solfylt Mestedelen av Australia består av en flat slette uten fjell, skoger eller elver. Detter enorme innlandsområdet, heter ”the outback”. Det er glohett om dagen og iskaldt om natta.

7 Info om Australia

8 Australia. Hovedstad: Canberra. Folketall: 17 900 000 språk: Engelsk
Religion: kristen. 76 %, andre 24%. Mynt: Australsk dollar. Styreform: demokrati, flerparti.

9 SLUTT! LAGET AV: Vibeke, Andrea og Stine!!!


Laste ned ppt "Dyr i Australia Koalaungen"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google