Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Infeksjonssykdommer i Leningrad fylke Senter for overvåkning og kontroll av smittsomme sykdommer (SEC) i Leningrad fylke I. N. Malevanny V. G. Zhavoronkov.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Infeksjonssykdommer i Leningrad fylke Senter for overvåkning og kontroll av smittsomme sykdommer (SEC) i Leningrad fylke I. N. Malevanny V. G. Zhavoronkov."— Utskrift av presentasjonen:

1 Infeksjonssykdommer i Leningrad fylke Senter for overvåkning og kontroll av smittsomme sykdommer (SEC) i Leningrad fylke I. N. Malevanny V. G. Zhavoronkov

2 Fordeling av infeksjonssykdommer i Leningrad fylke i 2003

3 Difteri hos befolkningen i Leningrad fylke

4 Vaksinedekning i % hos barn i Leningrad fylke

5 Tuberkulose i Leningrad fylke

6 Insidens av akutte virale hepatitter i Leningrad fylke

7 Akutt virushepatitt A i Leningrad fylke og Russland , antall per Leningrad Russland

8 Akutt hepatitt B i Leningrad fylke

9 Antall ungdommer i Leningrad fylke vaksinert mot hepatitt B, gjennomført i samarbeid med Vyshnevskaya-Rostropovich stiftelsen

10 Akutt hepatitt C i Leningrad fylke , antall per Leningrad Russland

11 Utviklingen av HIV-infeksjon , Leningrad fylke

12 Fordeling av HIV-infeksjon etter aldersgrupper , Leningrad fylke

13 Utbredelse av HIV-infeksjon i Leningrad fylke per 1. januar 2004

14 Smittemåter for HIV-infeksjon i Leningrad fylke i 2003

15 Hovedutfordringer for det statlige kontroll og overvåkningssystemet for smittsomme sykdommer i kampen mot infeksjonssykdommer Å realisere regionale og territoriale programmer for bekjempelse av infeksjonssykdommer; Å få difteriinsidensen ned på sporadisk nivå og å hindre dødelige utfall; Å opprettholde en vaksinedekning for barn på mer enn 95%; Å fortsette immunisering av skolebarn i 9.klasse mot hepatitt B i samarbeid med Vyshnevskaya-Rostropovich stiftelsen.


Laste ned ppt "Infeksjonssykdommer i Leningrad fylke Senter for overvåkning og kontroll av smittsomme sykdommer (SEC) i Leningrad fylke I. N. Malevanny V. G. Zhavoronkov."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google