Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Slindre Linda og Marianne 1DHA.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Slindre Linda og Marianne 1DHA."— Utskrift av presentasjonen:

1 Slindre Linda og Marianne 1DHA

2 Innledning Vi har valgt trådteknikken slindre. For slindre trenger du fem tråder, sånn at du for en tråd på pekefingeren, langfingeren og ringfingeren , og en tråd på langfingeren og pekefingeren, på den andre hånden. Er du høyrehendt så skal man ha tre tråder på fingrene på venstre hånden og to på fingrene på høyrehånden , og omvendt hvis du er venstrehendt.

3 Fremgang -Først tar man de fem trådene og bretter dem en gang og lager en knute hvor trådene er løse. Så tar man en ny tråd og knyter rundt et bordbein , eller noe som er stødig. -Man flytter først man tråden fra langfingeren ned til ringfingeren og tar langfingeren og tommelen in i den øverste tråden, sånn at pekefingeren kommer i midten. -Så tar man pekefingeren og tar den nederste tråden på ringfingeren på den andre hånden og drar den over til den andre siden, så flytter man den øverste tråden fra pekefingeren ned igjen.

4 Fremgangsmåte Så gjør du det samme på den andre hånden. Husk og stramme til etter hvert sånn fletten ikke blir for løs.

5 Fortsett helt til du har fått den så lang som du vil ha den

6 Vi synes det var greit å holde på med slindring og det er ikke så vanskelig når man først lærer seg teknikken.


Laste ned ppt "Slindre Linda og Marianne 1DHA."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google