Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tommelteknkikk Steingodsleire.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tommelteknkikk Steingodsleire."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tommelteknkikk Steingodsleire

2 Første steg Du starter med å ta en del av steingodsleiren og forme den om til en ball. Du tar utgangspunktet med ballen med steingodsleire og forme den videre til en mer åpen form som sprer seg utover. Som en skål.

3 Steg to Her kan vi se at vi trykke tommelen ned i steingodsleiren og former den til en rund form. Hovedprinsippet er og holde formen rund og ikke presse den for hard sånn at den sprekker på kantene. En ren rund form er nøkkelen på framdrift med leiren.

4 Steg tre Det som er bra med steingodsleiren er at den er enkel og forme. Det gir deg et stort spekter med ideer som du kan prøve ut. Leiren har fått en form som åpner seg. Den har også blitt formet til en skål. Tommelteknikk ligger i hvordan du former leiren med hendene dine. Tommelen blir også et støtte grunnlag på hvordan formen blir videre. Det som man må også huske på når det kommer til leiren er at man må ikke være for hard i form prosessen.

5 Steg fire Når man har fått brukt tommelteknikken har steingodsleiren fått sin primitive form, samtidig en åpen form. Vis man kan se på skålen så ser man trykk og merker at man har brukt teknikken på den. Men teknikker kommer i ulike fasonger og framgangsmåter. Så hvordan du gjør det velger du men alltid smart og ha tommelteknikken bak i hode.

6 Laget av Anine Bjørnsen & Jesper Per Rylander Blikken Eiker Videregående Skole Design & Håndverk Vg


Laste ned ppt "Tommelteknkikk Steingodsleire."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google