Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Av Dan Christian og Stein Jørgen Yrke: Lærer Vi fikk et intervju med en lærer på Skjevik Ungdomsskole Han het Tor Koksvik.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Av Dan Christian og Stein Jørgen Yrke: Lærer Vi fikk et intervju med en lærer på Skjevik Ungdomsskole Han het Tor Koksvik."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Av Dan Christian og Stein Jørgen

3 Yrke: Lærer Vi fikk et intervju med en lærer på Skjevik Ungdomsskole Han het Tor Koksvik

4 Intervju med Tor Koksvik. Hva heter du? Hva jobber du med? Er det noe du liker med jobben din? Er det noe du missliker med jobben din. Han svarer: Tor Koksvik. Tor: Jeg jobber som kontakt lærer for 8. Klasse og som lærer i 9 og 10. Tenker litt og sier: Jeg liker å undervise og møte på mange positive ungdommer. Han tenker seg litt lenge om og svarer: Jeg synes lønna kunne ha vert i bedre forhold til studie lånet jeg sitter med.

5 Intervju med Tor Koksvik Hvordan er kjønnfordelingen her på Skjevik Ungdomskole? Hvilken utdanning har du? Hvor lang tid tar den? Anbefale yrket ditt til andre? Han svarer: Her er det 50-50 for begge kjønnene. Ser litt tilbake på sin fortid og svarer: Jeg har gått 4 år på høyskole. Og utdanningen nå til dags er på 4 år. Kommer konstant: Ja, fordi det er mye variert arbeid. Her er ingen dager like.


Laste ned ppt "Av Dan Christian og Stein Jørgen Yrke: Lærer Vi fikk et intervju med en lærer på Skjevik Ungdomsskole Han het Tor Koksvik."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google