Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Av Dan-Christian og Stein Jørgen Intervju med en Bankkonsulent Vi fikk et intervju med en Bankkonsulent Hun het Wenche Skjærli.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Av Dan-Christian og Stein Jørgen Intervju med en Bankkonsulent Vi fikk et intervju med en Bankkonsulent Hun het Wenche Skjærli."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Av Dan-Christian og Stein Jørgen

3 Intervju med en Bankkonsulent Vi fikk et intervju med en Bankkonsulent Hun het Wenche Skjærli.

4 Intervju med Wenche Skjærli Hva jobber du med? Hva liker du med jobben din? Er det noe du missliker med jobben din? Jeg jobber som bankkonsulent i Romsdals Fellesbank i Skjevika Den er varierende, og jeg får god sosial kontakt med kundene Nei, jobben min er god slik den er.

5 Intervju med Wenche Skjærli Anbefaler du yrket ditt til andre? Hvordan er kjønnfordelingene her på Romsdals Fellesbank? Hvilken utdanning har du? Ja, det gjør jeg så absolutt! Her på Skjevik Romsdals Fellesbank er jobben dominert av kvinner. Det er mange år siden jeg begynte i banken. Jeg gikk på Romsdal Videregående Skole.Jeg tok Høyskole utdanning i økonomi. Laget av Dan-Christian og Stein Jørgen.


Laste ned ppt "Av Dan-Christian og Stein Jørgen Intervju med en Bankkonsulent Vi fikk et intervju med en Bankkonsulent Hun het Wenche Skjærli."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google