Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presidentens vin Et element av påskjønnelse for positive bidrag til klubbens virksomhet, indre miljø eller omdømme. Månedlig eller etter behov Tildeles.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Presidentens vin Et element av påskjønnelse for positive bidrag til klubbens virksomhet, indre miljø eller omdømme. Månedlig eller etter behov Tildeles."— Utskrift av presentasjonen:

1 Presidentens vin Et element av påskjønnelse for positive bidrag til klubbens virksomhet, indre miljø eller omdømme. Månedlig eller etter behov Tildeles en eller flere medlemmer 1 flaske vin

2 Presidentens vin August/September –Poul Hegndal-Andersen Etablert en stabil og fast ramme og god oppfølging av klubbmøtene. Gode eksterne møter med Restaurant og CATS –Anders R. Eriksen Fastlagt høstens program med ferdigstillelse i tid og med variert og godt og ikke minst stabilt programinnhold. Flere har bidratt men Anders har styrt det hele

3 Presidentens vin Oktober –Kjell B. NielsenEGO-foredrag Et EGO-foredrag med usedvanlig lun humor, kostelige episoder og i beste Kjell B. stil. Spontan tildeling i møtet November –Vidar LundetræKirkekonsert Juryen har bestemt etter et meget kort jurymøte at arrangementet av årets Kirkekonsert i Oppsal Kirke har vært av ’’outstanding karakter’’ Samarbeid med Bryn og Hovin RK har vært banebrytende for vår region. Kulturelt og økonomisk utbytte er av meget høy klasse, og positivt lokalt omdømme er oppnådd.

4 Presidentens vin Desember –Kalenderkomiteen m/følgende deltagere: Ole Jacob Tom S Svein T. Juryen har bestemt at utarbeidelse av produktet, opplegg av markedsføring, annonsesalg og ikke minst at tidsplan ble holdt og timingen for salg før jul var bra. Kalenderen er en ’’Merkevare’’ for Østensjø RK, holder høy kvalitet og bidrar til positivt lokalt omdømme. Økonomisk utbytte er ikke kjent, men den gir sikkert et godt bidrag.

5 Presidentens vin Januar/Februar –Medlemskapskomiteen m/følgende deltagere: Atle Dag Tore Rolf L Juryen har bestemt arbeidet med forberedelse og gjennomføring av informasjonsmøtet har vært vellykket. Resultat i form av nye medlemmer er ikke sluttført men presidenten er optimistisk. Spesielt synes presidenten også at invitasjonsbrevet var meget godt formulert.

6 Presidentens vin Mars/April –Våre nye venner og Rotarymedlemmer: Bjørn Arne Gunnar Per De har siden informasjonsmøtet 3. februar trofast møtt opp som gjester på våre ukentlig klubbmøter. Juryen har tolket dette som genuin interesse for rotary- aktiviteter, og at de ønsker å få nye impulser og yte egne ressurser for de formål og aktiviteter som rotary står for. Nye medlemmer er enhver rotaryklubbs ønske og jeg feirer dette som en spesiell og positiv hendelse for klubben vår. Juryen har således bestemt at Presidentens vin går til våre nye medlemmer, og spesielt fordi det skjer 21. april 2010.

7 Presidentens vin Mai/Juni –Mine trofaste medspillere i Styret: Kasserer Jan Erik L Sekretær Ole G De har under hele rotaryåret gjort alle pålagte aktiviteter tidsmessig korrekt og i henhold til gjeldende regler og vedtekter. Det er utøvet god kontroll og rettidig oppfølging. Juryen har således bestemt at Presidentens vin går til våre nye medlemmer, og spesielt fordi det skjer 21. april 2010. Tusen takk for innsatsen og fint samarbeid.

8 Presidentens vin Vervekonkurranse for nye medlemmer –Presidenten lanserte en loddtrekning mellom alle som foreslo nye medlemskandidater til informasjonsmøtet i februar. Presidenten har foretatt ’’trekning’’ og vinner ble ikke uventet Tore F. –Han foreslo flest og det har som resultat at vi har fått 2 av hans kandidater som våre nye medlemmer –Takk til alle som gjorde en innsats Gevinsten her er også en flaske vin (litt bedre!)


Laste ned ppt "Presidentens vin Et element av påskjønnelse for positive bidrag til klubbens virksomhet, indre miljø eller omdømme. Månedlig eller etter behov Tildeles."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google