Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Minihoppbakke til gratis utlån. Nord-Trøndelag Skikrets. Bestilling for bruk gjøres via Nord-Trøndelag Skikrets v/Bjørn Bruvoll, tlf. 74100116/ 91397910.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Minihoppbakke til gratis utlån. Nord-Trøndelag Skikrets. Bestilling for bruk gjøres via Nord-Trøndelag Skikrets v/Bjørn Bruvoll, tlf. 74100116/ 91397910."— Utskrift av presentasjonen:

1 Minihoppbakke til gratis utlån. Nord-Trøndelag Skikrets. Bestilling for bruk gjøres via Nord-Trøndelag Skikrets v/Bjørn Bruvoll, tlf. 74100116/ 91397910 evt. Atle L. Kvernmo, 98039581. Se ellers www.skiforbundet.no/kretser/nordtrondelag/hoppwww.skiforbundet.no/kretser/nordtrondelag/hopp Nord-Trøndelag skikrets, hopp- og kombinert-komiteen (HK/KK), har anskaffet en minihoppbakke for å skaffe bedre rekruttering til hoppsporten. Den er av aluminium, og er enkel å montere/demontere (med 3 stk. tar det ca.40 min. å demontere/montere) og transportere. Skikretsen har også skaffet en biltilhenger (AF-hengeren) for å frakte den rundt med. Minihoppbakken er til utlån gratis sommer som vinter, for alle klubber og skoler som har interesse for å promotere hopp- og kombinert, og skileik/fysisk aktivitet. Eks. bruk i barneskoler, innslag i skirenn/skiskoler, fotball-cuper, martnaer osv.

2 Minihoppbakke Nord-Trøndelag Skikrets UTLÅNS-STATUTTER: Minihoppbakken er til utlån sommer som vinter for alle klubber og skoler som melder sin interesse for å promotere hopp- og kombinert, samt skileik/fysisk aktivitet Minihoppbakken og tilhengeren eies av Nord Trøndelag Skikrets, HK/KK. Ødeleggelser kan medføre erstatningsansvar. Tilhenger XK 7353 må utenom bruk låses/sikres mot tyveri. Skiftenøkkel og fastnøkler, skruer og festebånd følger med i kasse på hengeren. Lånetager ordner med henting av minihoppbakken. Må ha fører med førerkort kl. BE og stor nok bil med trekkrok. Tilhengerens tillatte totalvekt er 2000 kg, XK7353. Egenvekt 460 kg. Minihoppbakken veier 700 kg. Se www.vegvesen.no og tilhengerkalkulator for å sjekke lovlighet bil/henger/førerkort.www.vegvesen.no Tidligere låntager stiller med min. 1 person til hjelp nedrigging av minihoppbakken Ved å demontere og hente minihoppbakken sørger lånetager for at man også kan sette sammen hoppbakken igjen. Hoppbakken må settes på et plant sted, helst med gress som underlag ved unnarennet/ el. område med snø. Trenger område på 4 x 15 m.

3 Minihoppbakke, Nord-Trøndelag skikrets Utlånsstatutter: Sommers-tid følger det med kunstgressdekke i unnarennet. Dette må holdes fuktig ved bruk – gjerne med grønnsåpevann fra vanningskanne. I tillegg bør det være gressunderlag der unnarennet er, for å hindre skader ved fall Det følger med Jetski med reimer som brukes. Her er det fordel med gode sko/joggesko. I tillegg skal det brukes hjelm på sommeren (alpin- eller sykkel- hjelm ok). Om minihoppbakken plasseres kun på asfalt må det bygges opp med tjukkas- madrass og matter rundt unnarennet for å hindre skader ved fall. Dette må evt. skaffes av lånetaker Vinters-tid fungerer vanlige langrennsski supert (kast litt snø opp i sporet). Matte bør brukes i unnarenn for å holde snøen på plass. Det trengs ikke hjelm på vinteren. Minihoppbakken lånes ut etter ”først-til-mølla”-prinsippet. Oversikt bestillte utlån og ledige perioder finnes på hjemmesiden skikretsen - hopp

4 Minihoppbakke, Nord-Trøndelag Skikrets


Laste ned ppt "Minihoppbakke til gratis utlån. Nord-Trøndelag Skikrets. Bestilling for bruk gjøres via Nord-Trøndelag Skikrets v/Bjørn Bruvoll, tlf. 74100116/ 91397910."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google