Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kap. 5: Regnskap Skrive ned inntekter og utgifter.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kap. 5: Regnskap Skrive ned inntekter og utgifter."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kap. 5: Regnskap Skrive ned inntekter og utgifter.
når, hva, hvor mye? Ordne dem i kategorier samle lignende utgifter og inntekter i kategorier (kalles også for ”kontoer”) Summere inntekter og utgifter… …for tidsperioder (uker, måneder, kvartaler, år) (Sammenligne med budsjett: Kommer senere.)

2 Kontoplan Liste over de kategoriene man vil ordne inntektene og utgiftene i. Personlig kontoplan: Skriv ned en liste over de kategoriene av inntekter og utgifter du forventer å få. Forsøk å sende den som vedlegg på mail til

3 Arbeide med… Oppgaver: Rammemodell:
Fra 58 til 60 i økonomiboka. (Løsningsplass i arbeidsboka.) Gjør minst en av disse elektronisk i regneark etterpå. Sette opp forslag til egen kontoplan Send den vedlagt en e-post til Rammemodell: Finnes på nettverket: I:\GK\Nyeste modeller \ Rammemodelller\Rammemodeller_02\Husreg_R.xls

4 I høstferien… Samle sammen bilag
Kvitteringer, kassalapper, og så videre. Notere ned andre inntekter og utgifter Dato, beskrivelse, pengebeløp, kategori… Start i morgen! (24. september) Første regnskapsperiode er Fra og med 24. september Til og med 7. oktober. (Det vil si 2 uker.)

5 Etter høstferien… Føring av personlig regnskap Begynner på budsjett
Føre inntektene og utgiftene inn i regneark- modell som dere selv har utviklet. Summere i klassens felles kontoplan. Sende resultatet inn til Frist: 8. oktober. Begynner på budsjett Personlig budsjett i neste omgang?


Laste ned ppt "Kap. 5: Regnskap Skrive ned inntekter og utgifter."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google