Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 Vegen videre. Ressursgruppe lindrende behandling Kvaløya.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 Vegen videre. Ressursgruppe lindrende behandling Kvaløya."— Utskrift av presentasjonen:

1 Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 Vegen videre. Ressursgruppe lindrende behandling Kvaløya

2 Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 Ressursgruppa: Startet etter initiativ fra kreftsykepleier i Tromsø kommune Kristin Bergum. Være en gruppe med kompetanse som våre kolleger kan konsultere i forhold til lindrende behandling i hjemmetjenesten og på sykehjemmet.

3 Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 Problemstilling. Vi opplevde at: Oppfølging av pårørende etter dødsfall var for tilfeldig. Rutiner for oppfølging manglet. Savnet skriftlige hjelpemidler i oppfølgingen Vi ønsket å kvalitetssikre oppfølgingen av pårørende etter dødsfall.

4 Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 Flere fokus. Se/støtte de pårørende før og etter dødsfall. Utarbeide skriftlig materiale som kan være til hjelp for etterlatte i tiden etter dødsfall. Oppfølging av barn og unge etter dødsfall. Fremover nå: Utarbeide en rutine for oppfølging av pårørende etter dødsfall.

5 Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 Mål 1. Utarbeide etterlattebrosjyre Kartlegge hva som fantes av tilsvarende materiell. Kartlegge aktuelle ressurspersoner. Søke om økonomisk støtte for å gjennomføre arbeidet som et prosjekt.

6 Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 kriterier for innholdet. Skal være konkret og praktisk. Skal være relevant i oppfølgingen av barn og unge. Skal være livssyns og kulturnøytral. Gjøre bruk av nye kommunikasjons- arenaer. arenaer.Lettlest Kontaktinformasjon til livssyns- organisasjoner, begravelsesbyrå sorggrupper med mer. Hjelp på Veien videre.

7 Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 Fokus De første dagene, praktisk hjelp. Sorg og sorgreaksjoner. Å ta vare på barn og unge. Tro, livssyn og ritualer. Kontaktinformasjon. Forslag til lesestoff.

8 Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 ”Jeg har lett” av Linn Stokke Jeg har lett etter deg i sokkene dine. Jeg har lett i skogen Jeg har lett i skogen På fjellet, byen, ensomheten, i tårene og på graven. Og så var du her hele tiden. Inne i meg.


Laste ned ppt "Helen Theodorsen og Stein P Antonsen Tromsø 2011 Vegen videre. Ressursgruppe lindrende behandling Kvaløya."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google