Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som."— Utskrift av presentasjonen:

1 VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som skole! Siden 1893 har det vært skole her på Søve. Minidyrsku’n blir ung i den sammenhengen, den arrangeres for 11 året på rad. Skolejubileet vil selvfølgelig bli markert under Minidyrsku’n. Vi presenterer skolen i ulike fagtun innenfor : Husdyr, dyr Hest Skog Landbruk / plantedyrking Hund Friluftsliv / jakt Salgsbodene kommer til å være sentrert i rundkjøringa foran hovedhuset som tidligere år. Da vil vi få ønske dere alle sammen velkommen til Søve for en god handel, mye sosialt og flotte opplevelser.

2 Praktisk informasjon til utstillere. Alle aktiviteter foregår ute, så tenk muligheten for regn. Hver utstiller ordner selv partytelt, bord, stoler osv. Noen utstillere vil bli plassert på asfalt og andre på plen. Tenk på dette i forhold til oppsett/feste av partytelt/boder. Vanlig standplass er 3x3m, som tilsvarer et partytelt. Max utstillerplass er 3x6m For salg fra bil/campingvogn må dette opplyses om i søknadsskjemaet. Åpningstiden for publikum er fra kl.10.30 til 17.00. Utstillere kan komme fra kl.08.00 samme dag, eller avtale å komme kvelden før for oppsetting av stand, men da på eget ansvar. Ingen utstillere får pakke ned før kl.17.00. Går du tom for varer, stenges boden, men den skal ikke pakkes ned. De som selger mat må selv ha sørget for godkjenning fra Mattilsynet. Søve står for alt salg av kaffe, brus, is og mat som fortæres på stedet. Smaksprøver må man selvfølgelig få dele ut! Behov for strøm må man melde på søknadsskjema. Skriv hvor mange watt apparatene som skal brukes trenger til sammen. Godt med skjøteledninger må man ta med selv. Strøm til kaffetrakter og lignende til eget bruk, kan vi ikke tillate, ta med termos eller kjøp dette på stedet. Pris for stand 3x3m er kr.300,-, for 3x6m kr.500,- Søknadsfrist er 30.april. Håper du finner dette av interesse, ta gjerne kontakt om du har spørsmål. Gå gjerne inn på vår hjemmeside sove.vgs.no og les om skolen. Ring 35 91 87 00/35 91 87 03 mandag-fredag mellom kl. 08.00 og 15.30 E-post soeve.vgs. @t-fk.no Litt informasjon om arrangementet. Minidyrsku’n på Søve arrangeres nå for 11.gang. Vi har hatt suksessfulle år med rundt 3.000 besøkende hvert år. I år kan Søve feire 120 års jubileum som skole. Publikum har sagt seg fornøyd med arrangementet og kaller det en fin familiedag. Her ser vi alt fra de minste i barnevogner til godt voksne mennesker. Her kan man besøke Barnas Bondegård, ri, kjøre hest og vogn, se opptredener med hest på skolens ridebane, se oppvisning med gjeterhund, få sitte på med store skogsmaskiner, gå natursti, spise god mat og treffe kjente. Det blir musikk, underholdning m.m. Og – ikke minst, - salgsboder der besøkende kan få handle. Her kan man kose seg og få gjort en god handel! Vi ønsker oss utstillere med gode produkter, blant annet husflidsprodukter, småskalamat, brukskunst og landbruk- og skogbruksrelaterte produkter, men også lag og foreninger som kan markedsføre seg med info.stands, ha loddsalg osv. Derfor håper vi at du vil være med. Vi er svært interessert i å få med flere produsenter av småskalamat, så kjenner du noen som ikke har vært hos oss før, be de gjerne om å kontakte oss. For ordens skyld, vi kan ikke tillate salg av kruttlapper o.l. da dette skremmer dyra. For deg som ikke kjenner til oss, så er Søve en tidligere landbruksskole, nå videregående skole med hovedvekt på naturbruk. Søve vgs ligger i naturskjønne omgivelser på Ulefoss, i Nome kommune mellom Skien og Bø i Telemark. Bildet på fremsiden viser litt av tunet der utstillerne blir plassert.


Laste ned ppt "VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google