Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dato og navnet ditt! Dialogprosess 2010 – budsjett 2011 Tove sette inn bilde.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dato og navnet ditt! Dialogprosess 2010 – budsjett 2011 Tove sette inn bilde."— Utskrift av presentasjonen:

1 Dato og navnet ditt! Dialogprosess 2010 – budsjett 2011 Tove sette inn bilde

2 Dialogseminar Det ble avholdt dialogseminar mellom brukerrådsledere og kommunestyrets medlemmer den 28. april. Deltakerne ble delt i grupper som skulle foreta prioritering blant tiltak som var meldt inn fra brukerådene på virksomhetene

3 Prioriteringer Legge til rette for at hver skole får en fast vaktmester slik at vaktmesteren får et ”eieforhold” til skolen. Styrke rammene og kvaliteten innenfor pleie- og omsorgstjenestene i kommunen

4 Budsjettprosess I budsjettprosessen er det forsøkt å ta hensyn til disse prioriteringene fra dialogseminaret. Dette har vært en stor utfordring ettersom kommunen samtidig må foreta innsparinger.

5 Prioriteringer - vaktmester Det ikke funnet rom for å innføre en ordning med én (fast) vaktmester til hver skole Imidlertid er én driftsperson kontaktperson for den enkelte skole. Når noe med driften blir meldt inn, fordeles dette til den driftspersonen som har med dette ansvarsområdet å gjøre.

6 Prioriteringer – pleie og omsorg Rammene innenfor pleie- og omsorgstjenesten er økt: Det bygges opp et nytt dagsenter, fortrinnsvis for demente Hjemmetjenesten og kapasiteten på korttidsplasser styrkes På denne måten vil kommunen for mange kunne gi et tilpasset omsorgstilbud.


Laste ned ppt "Dato og navnet ditt! Dialogprosess 2010 – budsjett 2011 Tove sette inn bilde."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google