Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hellas Frankrike Spania. På: Startside……………………………………………………………..1 Innholdsfortegnelse………………………………………………2 Fakta om Hellas…………………………………………………….3 Bilder fra.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hellas Frankrike Spania. På: Startside……………………………………………………………..1 Innholdsfortegnelse………………………………………………2 Fakta om Hellas…………………………………………………….3 Bilder fra."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hellas Frankrike Spania

2 På: Startside……………………………………………………………..1 Innholdsfortegnelse………………………………………………2 Fakta om Hellas…………………………………………………….3 Bilder fra Hellas……………………………………………………..4 Fakta om Frankrike………………………………………………..5 Bilder fra Frankrike…………………………………………………6 Fakta om Spania…………………………………………………….7 Bilder fra Spania……………………………………………………..8 Tabell med folketall………………………………………………....9 Søkemotorer: sider……………………………………………….....10 Tilbehør om landene………………………………………………….11

3  Klimaet i Hellas er et typisk middelhavsklima. I Nord Hellas kan vinteren sammenlignes med norske vinterforhold.  Hovedstaden heter Athen.  Det er varmt i Hellas fra april til oktober, og det er på denne tiden at det er lurest å reise dit.  Det er en del fattigdom der og litt rikdom.  Landskapet er veldig likt som Norge, men det er veldig mange øyer som tilhører landet.  Utflukter og dra til hovedsteder er veldig populært.  Nasjonaldagen er den 25. mars.

4

5  Frankrike har en lang kystlinje. Frankrike har derfor kystklima: mildt og vått.  Varme luftstrømmer har gitt landet et tørt og varmt klima.  Høyeste fjell: Mont Blanc som er 4807 m. o.h.  Hovedstaten heter Paris. I Paris dra veldig mange for å se den flotte skulpturen: Eiffeltårnet. Eiffeltårnet er over 300m. Det ble bygd mellom 1887 og 1889. Totalvekten er 9000 tonn.  Nasjonaldagen er 14.juli. Nasjonalsangen heter Marseillaisen.  Frankrike er delt inn i 26 regioner.  Frankrike er et demokrati.

6 Mont Blanc. 4807.m.o.v.

7  Hovedstaden heter Madrid.  Det høyeste fjellet heter Teide og er 3717 m.o.v.  Spania har middelhavsklima.  Den beste tiden å besøke Spania er mellom mai og september. Spania har mellom 18 og opp til 30 grader i mer enn 300 av årets dager.  Nasjonaldagen er den 12. oktober. Nasjonalsang heter Marcha Real.

8

9

10


Laste ned ppt "Hellas Frankrike Spania. På: Startside……………………………………………………………..1 Innholdsfortegnelse………………………………………………2 Fakta om Hellas…………………………………………………….3 Bilder fra."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google