Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Smarison AS. Smarison AS er et hotell med aksjekapital på 45.000 som oppnår kravet til å starte et aksjeselskap. Samarbeider med Radisson Blue hoteller.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Smarison AS. Smarison AS er et hotell med aksjekapital på 45.000 som oppnår kravet til å starte et aksjeselskap. Samarbeider med Radisson Blue hoteller."— Utskrift av presentasjonen:

1 Smarison AS

2 Smarison AS er et hotell med aksjekapital på 45.000 som oppnår kravet til å starte et aksjeselskap. Samarbeider med Radisson Blue hoteller rundt om i hele verden. De har mye aksjer i selskapet og det er delt bestemmelse mellom selskapene. Vært år holdes det en Generalforsamling mellom disse to selskapene der de legger fram årsrapport og blir enige om det nye styret og evt. utbytte. Dette hotellet har et eget aksjeselskap som driver hotellene i samarbeid med Radisson. Generelt

3 Vi valgte selskapsformen «aksjeselskap» for det stemte med hvor mye hotellet hadde på selskapets konto og kravet. Når man skal drive/starte et hotell var det aksjeselskap som stemte og passet best til hotelldriften og hvordan det skal drives. Når et hotell er så stort er det aksjeselskap som vi syntes var best for driften av hotellet. Hotellet var for lite til å kunne kalles «ASA» (et konsern) Mens Radisson er en smule større. Smarison er et samarbeidene selskap i en litt mindre grad. Ingen er personlig ansvarlig Begrunnelse


Laste ned ppt "Smarison AS. Smarison AS er et hotell med aksjekapital på 45.000 som oppnår kravet til å starte et aksjeselskap. Samarbeider med Radisson Blue hoteller."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google