Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

13 (18) – ÅRIG SKOLELØP Leselys(t) i husan. Ei munter fortelling om Båtsfjordingan som ville lære mer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "13 (18) – ÅRIG SKOLELØP Leselys(t) i husan. Ei munter fortelling om Båtsfjordingan som ville lære mer."— Utskrift av presentasjonen:

1 13 (18) – ÅRIG SKOLELØP Leselys(t) i husan. Ei munter fortelling om Båtsfjordingan som ville lære mer.

2 VISJON Å SKAPE BEDRE KULTUR FOR LÆRING GJØRE SKOLENE I BÅTSFJORD SÅ GODE AT FOLK VIL FLYTTE HIT!

3 HOVEDMÅL Å sette eleven i sentrum for all opplæring. Å verdsette det hele menneske. Å ha målstyrte planer for opplæringa. Å opprette et kvalitetssystem som sikrer positiv utvikling av Båtsfjordskolene.

4 DELMÅL - elever Vi vil ha bevisste elever som ønsker å lære. Tilpasset opplæring, elevmedvirkning, selvstendige elever. Vi vil ha elever som bidrar til felles trivsel.

5 DELMÅL - lærere Vi skal gjøre hverandre gode! Ildsjeler, kollegaveiledning, stabil lærersituasjon, team-arbeid. Vi skal lage et ”rapporteringssystem” mellom de tre skolene og styrke vi- følelsen skolene imellom.

6 DELMÅL - foreldre Vi vil ha aktive og engasjerte foreldre. Kjennskap til pensum, læringsarbeid, læringsstrategiene. Vi vil ha regelmessige brukerundersøkelser.

7 2. KVALITETSSIKRING NASJONALE PRØVER Avvikles på 4., 7., 10. og 11 trinn MÅLRETTEDE PLANER Årshjul for det 13-årige løpet Kompetansemål i de nye fagplanene Halvårsplaner Ukeplaner

8 KVALITETSSIKRING Hvordan formidle resultater uten å bli Tabloide. Respekt, lov å være forskjellige, mangfoldige, lære av å lykkes, synliggjøre flere arenaer.

9 Hvor er vi i dag? Engasjerte foreldre. Variable resultater men veldig positiv tendens. Økt andelen ungdommer som ser det som helt naturlig å ta utdannelse. Flere Båtsfjordungdommer i ferd med å ta høyere utdanning.

10 Vi e sulten på mer. Vi har økt andelen Båtsfjordungdommer med videregående og høyere utdanning. Flere av eneforsørgerne våre har fått formell studiekompetanse, og studerer nå videre. Ungdommene tar Båtsfjord med i fremtidsplanene på en annen måte en før. Når man tenker Båtsfjord tenker man også lettere Finnmark.


Laste ned ppt "13 (18) – ÅRIG SKOLELØP Leselys(t) i husan. Ei munter fortelling om Båtsfjordingan som ville lære mer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google