Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hverdagskristendom - når søndagen er over. Kristne - mer enn store ord? Store ord er som ballonger – de er flotte og synlige og samtidig lette og luftige.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hverdagskristendom - når søndagen er over. Kristne - mer enn store ord? Store ord er som ballonger – de er flotte og synlige og samtidig lette og luftige."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hverdagskristendom - når søndagen er over

2 Kristne - mer enn store ord? Store ord er som ballonger – de er flotte og synlige og samtidig lette og luftige – og på et eller annet tidspunkt blir de for store og for fulle av luft, og da sprekker de og blir til ingenting.

3 Hverdagskristendom = søndagskristendom Deres lys skal skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerninger dere gjør, og prise deres Far i himmelen!

4 Kristi tjenere ”Vær ikke øyentjenere som bare vil gjøre mennesker til lags, men Kristi tjenere, som helhjertet gjør Guds vilje.”

5 Å se Kristus i vår neste Jeg ønsker det skal kunne bli sagt i min begravelse at jeg forsøkte å gi mitt liv for å tjene andre. Jeg ønsker det skal kunne bli sagt at jeg forsøkte å elske noen.

6 Av nåde er dere frelst

7 Fra hverdagen - Tilbake til hverdagen Os, Gimle, Stenerød Tistedal Øberg Hov Knardal Sentrum, Isebakke, Billebakken, Sponvika Låby Karrestad Brødløs

8 ”Jeg er med dere alle dager” Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag


Laste ned ppt "Hverdagskristendom - når søndagen er over. Kristne - mer enn store ord? Store ord er som ballonger – de er flotte og synlige og samtidig lette og luftige."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google