Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering og bistand.

2 Utsendingene er blant annet involvert i menighetsbygging, undervisning,
radioarbeid og helsearbeid.

3 Både Elfenbenkysten og Mali har vært og er preget av politiske uroligheter og konflikter.
Mali ble i påsken 2012 kastet inn i en politisk situasjon som førte til at misjonærene måtte forlate landet. Nå driver NLM oppfølgingsarbeid i Mali fra nabolandet Elfenbenskysten.

4 I Elfenbenskysten driver NLM menighetsbyggende arbeid i to byer.
Landet var i borgerkrig fra 2006, og mye arbeid stanset opp. Nå er misjonærene tilbake og ønsker å bygge opp menighetene igjen.

5 Radioarbeidet i Elfenbenskysten bruker Mahouenes (et folkeslag i Elfenbenskysten) egen kultur som inngangsport for evangeliet. Dette medfører at mange som ellers ikke ville hørt på kristne radioprogram får høre evangeliet.

6 NLM er med å drive helseprosjekter i Elfenbenskysten
NLM er med å drive helseprosjekter i Elfenbenskysten. Det er stor skam knyttet til å være syk – spesielt med hiv/aids. NLM ønsker å være med å undervise om hvordan man kan leve et godt liv selv om man er syk. NLM støtter også arbeidet Hope for all, hvor man lærer vokse å lese og tilbyr «speed-school» for barn mellom ni og elleve år.

7 Ønsker du å støtte arbeidet i Vest-Afrika?
Bli Vest-Afrika-fadder eller gi en gave til , merket ”Vest-Afrika”. Kontakt eller Les mer om arbeidet på nlm.no.

8 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google