Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv. NLM driver et litteratursenter i byen Arusha, som kalles Scripture Mission. Misjonærene har oppgaver knyttet til evangelisering og opplæring.

2 Den lutherske kirken i Tanzania har flere tusen prester og evangelister. Mange av evangelistene har lite utdannelse og liten tilgang til påfyll utenfra i tjenesten sin. NLM gir ut bladet Riziki som inneholder prekenforberedelser, temaartikler og faste spalter om hjem, familie og helse.

3 Litteratursenteret Scripture Mission produserer kristen litteratur og brosjyrer og sprer dette utover hele Tanzania.

4 NLM ønsker å være med og bygge kompetanse blant framtidens ledere og forkynnere i kirken. Vi støtter Kiabakari bibelskole, og her kommer elever fra et stort område i Nord-Tanzania. Elevene utrustes til å gå videre med evangeliet. Vi ønsker å gjøre Jesus kjent blant datoga-folket og støtter kristne datogaer som ønsker å gå videre med evangeliet.

5 Ønsker du å støtte arbeidet i Tanzania?
Bli Tanzania-fadder eller gi en gave til , merket «Tanzania». Kontakt: eller Les mer om arbeidet på nlm.no

6 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google