Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977."— Utskrift av presentasjonen:

1 Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Den nasjonale kirken, Iglesia Evangelica Luterana Peru (IEL-P), ble dannet i 1995. NLM bistår kirken på områder der de selv ønsker assistanse.

2 Misjonærene arbeider innen bibelundervisning, ledertrening, menighetsbyggende arbeid og nybrottsarbeid.

3 NLM er med å drive det teologiske seminaret Setela i byen Arequipa, der mange får teologisk utdannelse − en veldig relevant utdanning for å senere arbeide i NLMs samarbeidskirker i landet. Vi støtter også CLET, bibelskolen som kirken driver. Dette regnes som en av hjørnesteinene i NLMs arbeid i Peru.

4 En stor del av NLMs arbeid i Peru går ut på å undervise barn og ungdom om Bibelen, både gjennom leir og i lokalmenighetene. I tillegg satser NLM på å starte opp studentmenigheter i Arequipa, i samarbeid med det teologiske seminaret Setela.

5 Et stort problem i befolkningen er at familier løses opp som følge av alkohol- og narkotikamisbruk, utroskap, vold og forsømmelse av barn. NLM har startet et familieprosjekt som skal knytte familiene sammen igjen. Vi ser allerede positiv utvikling i dette arbeidet.

6 Kirken i Peru har begynt å drive misjon for sine egne, de tenker offensivt.
Det er minst fire menigheter som nylig er dannet som følge av kirkens misjonsvekkelse. NLM ønsker å støtte opp om dette.

7 Ønsker du å støtte arbeidet i Peru?
Bli Peru-fadder eller gi en gave til , merket «Peru». Kontakt eller

8 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google