Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: " Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro."— Utskrift av presentasjonen:

1

2  Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.

3  Enten er oppstandelsen et faktum eller så er det falsum

4  Stod Jesus virkelig opp igjen eller gjorde han det ikke?

5 HHva ville det bety hvis Jesus ikke stod opp fra de døde?

6  12 Men når det blir forkynt at Kristus er stått opp fra de døde, hvordan kan noen blant dere da si at det ikke finnes noen oppstandelse fra de døde?13 For hvis de døde ikke står opp, er heller ikke Kristus stått opp.

7  14 Men er ikke Kristus stått opp, da er vårt budskap tomt, og deres tro er også tom.

8  15 Da står vi som falske vitner om Gud. For da har vi vitnet imot Gud når vi sier at han har oppreist Kristus, noe han ikke har gjort hvis døde ikke står.

9  16 For hvis døde ikke står opp, er jo heller ikke Kristus stått opp.17 Men hvis Kristus ikke er stått opp, da er deres tro uten mening, og dere er fremdeles i deres synder.18 Da er også de fortapt som har sovnet inn i Kristus.

10  19 Hvis vårt håp til Kristus gjelder bare for dette livet, er vi de ynkeligste av alle mennesker.

11  Da har Jesus lurt oss.

12  Men…

13  20 Men nå er jo Kristus stått opp fra de døde, som førstegrøden av dem som er sovnet inn

14  3 For først og fremst overga jeg til dere det jeg selv har tatt imot, at Kristus døde for våre synder etter skriftene  4 at han ble begravet, at han sto opp den tredje dagen etter skriftene,

15  5 og at han viste seg for Kefas og deretter for de tolv. 6 Deretter viste han seg for mer enn fem hundre søsken på én gang. Av dem lever de fleste ennå, men noen er sovnet inn. 7 Deretter viste han seg for Jakob, deretter for alle apostlene. 8 Aller sist viste han seg for meg, jeg som bare er et ufullbåret foster

16  Da snakket Jesus sant  Da har vi det beste budskap å dele  Da er frelse mulig  Da er døden ikke det siste  Da angår Jesus oss alle sammen


Laste ned ppt " Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google