Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fylkesmannen i Oslo og Akershus Hva bør en byveileder ta opp PBE, 6.3.2008 Fylkesmannen i Oslo og Akershus ved Ellen M. Svinndal.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fylkesmannen i Oslo og Akershus Hva bør en byveileder ta opp PBE, 6.3.2008 Fylkesmannen i Oslo og Akershus ved Ellen M. Svinndal."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fylkesmannen i Oslo og Akershus Hva bør en byveileder ta opp PBE, 6.3.2008 Fylkesmannen i Oslo og Akershus ved Ellen M. Svinndal

2 Fylkesmannen i Oslo og Akershus Støyvurderinger og oppfølging av disse Miljø- og sikkerhetstiltak Knutepunkter Barnehager Skytebaner Erfaringer fra fylkesmannsembetet

3 Fylkesmannen i Oslo og Akershus Hva ønsker vi oss? Et tydelig og lettfattelig saksbehandlingsverktøy En konkret beskrivelse av når i planprosessen støyvurderinger og utredninger skal gjøres og hvordan de skal følges opp. Behandling av støysonekart. Miljø- og sikkerhetstiltak. Spesifisering av hva det er. Definisjon av hva et knutepunkt er. Geografisk avgrensning på støysonekart (for Oslos del)

4 Fylkesmannen i Oslo og Akershus Barnehager - Understreke behovet for støyvurderinger. Skal hele utearealet være stille, eller bare det normerte arealet. Hvordan behandle barnehager i indre by. Skytebaner – bør stå på obsliste slik at boligområder ikke planlegges i nærheten. Bygg- og anleggsstøy – inn i reguleringsbestemmelsene. Stille områder – støysonekart og veileder kan stille krav til minsteavstand til stille områder.


Laste ned ppt "Fylkesmannen i Oslo og Akershus Hva bør en byveileder ta opp PBE, 6.3.2008 Fylkesmannen i Oslo og Akershus ved Ellen M. Svinndal."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google