Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Rapportering (SART) Hva er Status? Er det registrert Avvik til planen? Er det identifisert Risiko? Hvilke Tiltak skal gjennomføres?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Rapportering (SART) Hva er Status? Er det registrert Avvik til planen? Er det identifisert Risiko? Hvilke Tiltak skal gjennomføres?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Rapportering (SART) Hva er Status? Er det registrert Avvik til planen? Er det identifisert Risiko? Hvilke Tiltak skal gjennomføres?

2 Forklaring Rapporteringen skal gi: Kort og konkret status på sentrale områder/aktiviteter av betydning for målsetningene med anskaffelsesstrategien Fokusere på områder og aktiviteter der det er størst avvik Beskrive kort hvilken risiko avvikene bidrar til i forhold til å nå målsetningene med anskaffelsesstrategien Beskrive konkrete tiltak som bidrar til å redusere risiko for avvik som hindrer å nå målsetningene med anskaffelsesstrategien

3 Status Område / aktivitetKort statusbeskrivelse 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

4 Avvik Område / aktivitetKort beskrivelse av avviket 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

5 Risiko Område / aktivitetKort beskrivelse av vurdert risiko 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

6 Til støtte - Risikomatrise Matrisen skal hjelpe med å vurdere sannsynlighet for at risiko inntreffer opp mot konsekvensen av at den inntreffer. Vurderingen skal bidra til å sette riktig prioritet på tiltak som skal/bør igangsettes for planen.

7 Tiltak Prioritering av område / aktivitetMerknader/beskrivelse av tiltak 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.


Laste ned ppt "Rapportering (SART) Hva er Status? Er det registrert Avvik til planen? Er det identifisert Risiko? Hvilke Tiltak skal gjennomføres?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google