Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs"— Utskrift av presentasjonen:

1 Onsdag 13. mars 2013. Sam Eyde vgs
INFO-MØTE LÆRLINGER Onsdag 13. mars 2013. Sam Eyde vgs

2 TEMA: Vurderings kriteriene. Vurderings skjema. Fagprøven.
Planleggings skjema. Og forhåpentligvis masse spørsmål fra dere!!!!

3 Vurderings kriteriene:
Les dem og bruk dem! De forteller dere og oss hva som er kriteriene i faget! Vi som sensorer, bruker dem sammen med vuredrings skjemaet, som en konkret måling av arbeidet dere viser oss! Legg merke til hva som står under « ikke bestått», på gjennomførings delen: « gjennomfører arbeidet i tråd med hva som forventes av en ansatt, men uten den faglige tyngden»

4 Vurderings skjema: Les det og bruk det også!
Det bruker vi, når vi vurderer arbeidet dere gjør under fagprøven! Det blir levert inn til fylket, sammen med selve prøven. La oss se litt mer på det sammen……..

5 Fagprøven: Går over tre dager ( to dager for kompetansebevis). Planlegging, gjennomføring og vurdering. Første dag, vi leverer og går igjen. Dere sitter og skriver planer over oppgavene dere har fått. Andre dag, dere gjennomfører og vi er tilstede så lenge det trengs. Tredje dag, dere bruker 4 timer på å skrive en vurdering, vi kommer og leser igjennom, før dere kalles inn til en muntlig del, som varer ca 45 min.

6 Av de 30 kompetansemålene dere har jobbet med, får dere mellom 7-10 stk på selve prøven. De blir merket, slik at dere hele tiden vet hvilke det er! Under kandidaten skal, står det tydelig hva som skal være med på selve fagprøven.

7 Planleggings skjema: Dere får gjennomsnittlig 4 oppgaver på fagprøven.
Hver oppgave skal ha sitt eget planleggings skjema. Og hver oppgave skal ha sitt eget mål.

8 Hva er et mål? Er lite, konkret og målbart.
Ditt eget mål! ( Altså ikke kompetansemåla) Er din « røde tråd» gjennom alle tre dagene som fagprøven er. Du skal beskrive om du nådde målet ditt= måloppnåelse!

9 Hva ser vi etter? Om fagprøven er oversiktlig.
Om det er konkrete mål til alle oppgavene. Om det er sammenheng mellom mål, metode og teori. Om det er utfyllende « hvorfor» del, med teori og begrunnelser for målet ditt! Her skal også kompetansemålene flettes inn. Om dere får med måloppnåelsen på vurderingen.

10 Vurdering: Hva gikk bra? Hva gikk mindre bra?
Erfaringer til neste gang? Vurdering av eget arbeid? Nådde jeg målet mitt= måloppnåelse!

11 Lykke til!


Laste ned ppt "Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google