Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Min hobby.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Min hobby."— Utskrift av presentasjonen:

1 Min hobby

2 Hobby Jeg trener ingenting så jeg har ikke en “hobby”. Men det er mange ting man gjor som man liker godt som blir en hobby. For exempel, så spiser man mye, man sover mye og fleste liker å sove, da kan man si at disse tingene er en hobby.

3 Det kan bare si oss at alle har en hobby, selv om de ikke vil det
Det kan bare si oss at alle har en hobby, selv om de ikke vil det. Jeg har trent noe men jeg var ikke lenger en 2-3 år i det meste på en ting.

4 Ting jeg har trent Jeg har trent noe men jeg var ikke lenger en 2-3 år i det meste på en ting. Jeg har trent svømming, fotball og tae kwon do. Jeg trente i 2 år på svømming, 1,5 år i tae kwon do og 2,5 år på fotball. Jeg likte ikke svømming så jeg slutta, jeg slutta på tae kwon do p.g.a treneren og jeg slutta på fotball fordi jeg flytta fra Norge og ville ikke trene i KR.

5 Snowboard Når det er snø her i Reykjavik (det er ikke ofte), går jeg på snowboard i fjellet (bildet er ikke av meg ). Jeg har vært på snowboard i noen år, men jeg har ikke vært mange ganger på snowboard fordi det er så lite snø. Men i mars skal jeg til Italia og da kan jeg være mye på det!!

6 Musik Jeg lytter såklart på musik. Jeg liker alslags musik men jeg liker rapp best. Jeg liker best Eminem, g-unit, Snoop dogg og Dr.Dre.

7 Til slutt Dette er oppgaven min.


Laste ned ppt "Min hobby."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google