Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen Klarinett! Jeg begynte å spille på klarinett 12 år gammel, til 14 år gammel. Jeg var en time på musikskolen i uken.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen Klarinett! Jeg begynte å spille på klarinett 12 år gammel, til 14 år gammel. Jeg var en time på musikskolen i uken."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen

3 Klarinett! Jeg begynte å spille på klarinett 12 år gammel, til 14 år gammel. Jeg var en time på musikskolen i uken. Jeg spilte på noen konserter og en gang spillte jeg på en arbeidsplass (barnehage).

4 Det var ganske vanskelig å spille klarinett, som dere kanskje vet må man bestandig bløte flisen i vann og feste den på munnstykket og presse tunga og lepper over munnstykket og blåse.

5 Klarinett! Etter 2 år på klarinett bestemte jeg meg for ta en pause og bestemte meg for og prøve pinao.

6 Piano! Jeg begynte å spille på piano i fjor høst. Det er helt andeledes og spille piano en klarinett. Man bruker bare fingrene på piano.

7 Piano Jeg er veldig heldig min bestemor har piano i sin leilihet. Så jeg kan øve meg der hver dag hvis jeg vill.

8 Piano! Når bestemor er hjemme liker hun og høre på meg når jeg øver meg.Jeg synes det er lettere å spille piano enn klarinett. Jeg skal lære på piano ut dette året så får jeg se hva jeg gjør videre.

9 Video! Har video med meg som spiller piano!


Laste ned ppt "Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen Klarinett! Jeg begynte å spille på klarinett 12 år gammel, til 14 år gammel. Jeg var en time på musikskolen i uken."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google