Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Statusoppdatering ressursgruppen Anne Husebekk Fag- og forskningssjef, UNN Professor, UiT 181110.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Statusoppdatering ressursgruppen Anne Husebekk Fag- og forskningssjef, UNN Professor, UiT 181110."— Utskrift av presentasjonen:

1 Statusoppdatering ressursgruppen Anne Husebekk Fag- og forskningssjef, UNN Professor, UiT 181110

2 Hvem skal rapporteringen være nyttig for? 1.Nasjonalt ift internasjonal rapportering 2.Nasjonalt ift HODs behov for å måle ressursbruk 3.Sykehusadministratorer

3 Definisjon av utviklingsarbeid Det er ikke en kategori HF’ene opererer med I UoH sektoren brukes FoU som et samlet begrep I instituttsektoren er utvikling ofte en separat virksomhet som er lett å måle Kan det tenkes at utvikling skal rapporteres som en fast andel av FoU?

4 Ekstern finansiering Ulik praksis i HF’ene Kan det tenkes at man må gå bort fra kravet om at det som rapporteres skal gjenfinnes i HFenes regnskap og heller definere at forskning basert på definerte finansieringskilder i HFenes skal rapporteres?

5 Klassifisering HRCS er laget for klassifisering av prosjekter. Kan det tenkes at vi ikke skal innføre HRCS på klassifisering av personer som er forskere i HF systemet?

6 Rapporteringsadministrative spørsmål Målet er å ha rapporten ferdig slik at den kan rapporteres i årsrapporten. Kan det tenkes at det legges en forskningsbrøk på enkelte stillingskategorier up-front?


Laste ned ppt "Statusoppdatering ressursgruppen Anne Husebekk Fag- og forskningssjef, UNN Professor, UiT 181110."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google