Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Funn Cup 2010 Narvik 14 til 16 mai. Bakgrunn SIL har erfart de siste årene at lagene og klubben er et såkalt høstlag. Dette betyr at det virker som om.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Funn Cup 2010 Narvik 14 til 16 mai. Bakgrunn SIL har erfart de siste årene at lagene og klubben er et såkalt høstlag. Dette betyr at det virker som om."— Utskrift av presentasjonen:

1 Funn Cup 2010 Narvik 14 til 16 mai

2 Bakgrunn SIL har erfart de siste årene at lagene og klubben er et såkalt høstlag. Dette betyr at det virker som om vi spiller bedre om høsten enn på våren. Grunnen til dette ligger nok på flere områder, blant annet treningsforhold, treningstider med mer. For å gi lagene i ungdomsfotballen bedre grunnlag for seriespill har klubben bestemt at vi ønsker å delta på Funn Cup i Narvik før serieåpninga. Turneringa vil kunne gi lagene verdifull og nødvendig kamptrening før seriestart.

3 Organisatorisk Trenere og oppmenn er med som ledere for lagene. Klubben vil utpeke en person som klubbens representant i Narvik, denne personen vil utpekes og kunngjøres nærmere turneringen.

4 Opplegg Fellestransport med Cominor fredag 14 mai kl 0800, fra skoleplassen. Oppmøte kl 0730 fredag 14 mai. SIL bestille transport fra arrangøren mellom banene, når det evt er nødvendig. Lagene overnatter i egne klasserom på en av skolene i Narvik. Skal alltid være voksne i klasserommene. Retur den 16 mai, skal være hjemme til fornuftig tid.

5 Mat Den enkelte smører lunch til fredag 14. Deretter spiser lagene samlet i fellesmesse, for å sikre at samtlige tar til seg mat og for å ha kontroll på spillere.

6 Administrativt Hver spiller må som minimum ha med: - Sovepose med underlag - Toalettsaker - Innesko/sandaler - Nok tøy for turen - Lommepenger - Egen drakt, fotballsko, leggskinn, hansker

7 Egenandel - påmelding Egenandel på 500 kroner, denne dekker maten i Narvik og transporten. Lagene tar skriftlig påmelding og sender denne til Alex Noreng (økonomiansvarlig) innen 16 april. Den enkelte spiller vil deretter motta en faktura for egenandelen i posten. Betalingsfrist er 28 april. Betaling av egenandelen er bekreftet påmelding til klubben.

8 Til lagledere Husk drakter og vester Ta med egen match ball Oppdater sanitetsutstyret. Mer info rundt ordensregler, spilleregler med mer vil komme når dette er klart.


Laste ned ppt "Funn Cup 2010 Narvik 14 til 16 mai. Bakgrunn SIL har erfart de siste årene at lagene og klubben er et såkalt høstlag. Dette betyr at det virker som om."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google