Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

E-Læring Elin Brenna, bioingeniør Blodbanken i Oslo.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "E-Læring Elin Brenna, bioingeniør Blodbanken i Oslo."— Utskrift av presentasjonen:

1 E-Læring Elin Brenna, bioingeniør Blodbanken i Oslo

2 Hva er e-læring? Et elektronisk læringsverktøy Kompetanseutvikling v.h.a en nettbasert løsning. Enkel måte for ansatte å gjennomføre kurs på, og som igjen vil bidra til høyere kvalitet i pasientbehandlingen. En form for informasjon og læring i ett.

3 Læringsportalen Regionalt tiltak i regi av Helse Sør-Øst En felles teknologisk plattform hvor all e-læring baseres på en felles standard. Alle kurs vil derfor kunne utvikles og utveksles på tvers av helseforetak og avdelinger. Nesten alle foretakene i Helse Sør-Øst har nå kommet med i Læringsportalen.

4 Gjennomføre et kurs Kursene gjennomføres på Intranett eller Internett Man kan gjennomføre kursene når det passer en selv. Man kan avslutte midt i et kurs for deretter ta det opp igjen ved en senere anledning. Kursene kan repeteres så ofte man vil. Kursbevis kan skrives ut hvis ønsket. Noen kurs kan være obligatoriske, for eksempel brannvernkurs. Kursene skal ikke være prosedyrer, men være opplæring i prosedyrer.

5 Hvem er kursene ment for? Egne ansatte for å øke kompetansen innad på avdelingen Ansatte ute på andre avdelinger som bruker våre tjenester. Pasienter og pårørende

6 Eksempel på kurs Transfusjonsbehandling Prøvetaking Brannvernkurs Hjerte-Lungeredning m/ defibrillator Primus anestesiapparat Parkinson Det finnes 30 forskjellige kurs på Ullevål i dag.

7

8

9

10

11

12

13 E-læring kan også benyttes til annet enn jobb, flere nettsteder tilbyr e-læringskurs, f.eks Orienteringsforbundet som har e-læringskurs i bruk av kart og kompass.


Laste ned ppt "E-Læring Elin Brenna, bioingeniør Blodbanken i Oslo."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google