Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

OPPLEVELSER FOR LIVET…. Bli med på en uforglemmelig opplevelse til Kenya og Basecamp Masai Mara. Opplev ”den bølgende savannen” og det unike dyre- og.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "OPPLEVELSER FOR LIVET…. Bli med på en uforglemmelig opplevelse til Kenya og Basecamp Masai Mara. Opplev ”den bølgende savannen” og det unike dyre- og."— Utskrift av presentasjonen:

1 OPPLEVELSER FOR LIVET…

2 Bli med på en uforglemmelig opplevelse til Kenya og Basecamp Masai Mara. Opplev ”den bølgende savannen” og det unike dyre- og fuglelivet. En dyretetthet 10-20 ganger større enn noe annet sted i Afrika. Guider og ansatte i campen er stolte masaikrigere som i generasjoner har levd med kvegflokkene sine blant savannens ville dyr. Dette er den ekte ”Out of Africa” opplevelsen du ikke finner noen andre steder. Oppholdet i Kenya avrundes med et par dager ved Det Indiske Hav på øya Lamu – kjent for sin fascinerende swahili-kultur.

3 OPPLEVELSER FOR LIVET… Vi reiser fra Gardermoen sent på ettermiddagen med British Airways via London eller KLM via Amsterdam. Nattflyging. Hjemreise med British Airways/KLM fra Nairobi. Nattflyging. Vi ankommer London eller Amsterdam tidlig om morgenen med videre forbindelse til Gardermoen.

4 OPPLEVELSER FOR LIVET… Ta kontakt med Atlantic Reiser AS for nærmere informasjon

5 Postboks 123 NO 6447 ELNESVÅGEN Tel 71 26 88 90 Fax 71 26 88 91 www.atlanticreiser.nowww.atlanticreiser.no


Laste ned ppt "OPPLEVELSER FOR LIVET…. Bli med på en uforglemmelig opplevelse til Kenya og Basecamp Masai Mara. Opplev ”den bølgende savannen” og det unike dyre- og."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google