Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skrevet av Magnus Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg så det hele fra romstasjonen noen lysår borte : En komet kom farende mot satellitten som sendte alle.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skrevet av Magnus Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg så det hele fra romstasjonen noen lysår borte : En komet kom farende mot satellitten som sendte alle."— Utskrift av presentasjonen:

1 Skrevet av Magnus Januar 2007 Klikk deg frem 

2 Jeg så det hele fra romstasjonen noen lysår borte : En komet kom farende mot satellitten som sendte alle de livsviktige dataene til Jorden. Kometen hadde en forferdelig fart og sendte ut et skarpt, hvitt lys. Hva ville skje dersom satellitten ble ødelagt ?

3 Jeg ville redde den. Jeg blei skutt opp av romskipet. Da var vi kommet til en fremmed jord. Det kom mange romvesener for å ta oss. Vi tok øksa å kappa hue dems. Det var 1000 romvesener som vi tok. Vi klarte å kutte hue av alle. Så reiste vi til månen.

4 Da reiste vi til månen. Vi blei skutt til månen. Men da så vi et farlig vesen på taket av rombilen vår. Det kom for å ta oss. Da tok vi øksa og kappa hue av romvesenet. Så gikk vi på månen. Å når vi gikk da så vi et romvesen til som ville ta oss.

5 Det kom en vesner det tok oss Vi tok kniv å vi sete hann i Fengselet vårt i romskipet. Vi gikk når vi gikk da så vi tre rom- vesener. De var helt stille. Di var inne i en maskin. Vi tok på maskina. Vi datt. Vi døde. Klikk for å avslutte, eller trykk Esc


Laste ned ppt "Skrevet av Magnus Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg så det hele fra romstasjonen noen lysår borte : En komet kom farende mot satellitten som sendte alle."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google