Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Brukerseminar Hell 1. og 2. okt 2009 Tema for seminaret: Hvordan er Panda relevant for ulike arbeidsoppgaver i fylkeskommunen i dag?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Brukerseminar Hell 1. og 2. okt 2009 Tema for seminaret: Hvordan er Panda relevant for ulike arbeidsoppgaver i fylkeskommunen i dag?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Brukerseminar Hell 1. og 2. okt 2009 Tema for seminaret: Hvordan er Panda relevant for ulike arbeidsoppgaver i fylkeskommunen i dag?

2 Brukerseminar Hell 1. og 2. okt 2009 Hvorfor dette temaet? PANDA er et godt verktøy PANDA er «truet» - Grep fra PANDAstyret Den «nydusja» fylkeskommunen

3 Brukerseminar Hell 1. og 2. okt 2009 Behovet for analyser som underlag for planstrategier i henhold til ny plan- og bygningslov Regionale fellesoppgaver og samordningsbehov relatert til forvaltningsreformen Bruk av analyser i veiledningsarbeidet ovenfor kommunene Generelt om utarbeidelse av faktagrunnlag og saksgrunnlag Konsekvensanalyser (i henhold til plan- og bygningsloven)

4 Brukerseminar Hell 1. og 2. okt 2009 Noen utfordringer...... Fylkeskommunene er forskjellige - Organisering - Kompetanse - Hva er fokus PANDA må fortsatt videreutvikles - Modellmessig - For brukerne

5 Brukerseminar Hell 1. og 2. okt 2009

6

7

8


Laste ned ppt "Brukerseminar Hell 1. og 2. okt 2009 Tema for seminaret: Hvordan er Panda relevant for ulike arbeidsoppgaver i fylkeskommunen i dag?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google