Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Classification: Internal Status: Draft Prosjektforslag 7 Eksperter i Team - Gullfakslandsbyen 2008 Bruk av traktor på GFHF MÅL: Øke utvinningen med 10%

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Classification: Internal Status: Draft Prosjektforslag 7 Eksperter i Team - Gullfakslandsbyen 2008 Bruk av traktor på GFHF MÅL: Øke utvinningen med 10%"— Utskrift av presentasjonen:

1 Classification: Internal Status: Draft Prosjektforslag 7 Eksperter i Team - Gullfakslandsbyen 2008 Bruk av traktor på GFHF MÅL: Øke utvinningen med 10% ved å redusere kostnadene ved brønnintervensjoner.

2 Classification: Internal Status: Draft Virkemåte for traktor og tilhørende utstyr ved brønn- intervensjoner.

3 3 Oppgave Hvilke applikasjoner kan gjennomføres med traktor? –Eksisterende applikasjoner. Dette krever ingen avhandling, men det som kan gjennomføres med traktor i dag bør nevnes. –Nye applikasjoner som dere kommer opp med selv! Det kreves at dere kommer opp med minimum en ny ting som kan gjøres med traktor. Fordeler / Ulemper med bruk av traktor i forhold til andre intervensjonsmetoder? (Tid og kost) Finnes det begrensninger for hva som kan utrettes med Traktor?

4 4 Oppgave nr 7: Bruk av traktor på Gullfaks Sette seg inn i bruk av traktor generelt Vurdere bruk av traktor på Gullfaks –Eksisterende applikasjoner. Dette krever ingen avhandling, men det som kan gjennomføres med traktor i dag bør nevnes. –Nye applikasjoner som dere kommer opp med selv! Det kreves at dere kommer opp med minimum en ny ting som kan gjøres med traktor. Fordeler / Ulemper med bruk av traktor i forhold til andre intervensjonsmetoder? (Tid og kost) Finnes det begrensninger for hva som kan utrettes med Traktor? Basert på egne vurderingerer og estimerte kostnadsbesparelser, beregne besparelse ve bruk av traktor. Vurdere eventuelle oppsider og nedsider og kjøre risikovurderinger.


Laste ned ppt "Classification: Internal Status: Draft Prosjektforslag 7 Eksperter i Team - Gullfakslandsbyen 2008 Bruk av traktor på GFHF MÅL: Øke utvinningen med 10%"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google