Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

DELTAKERE (fra venstre mot høyre): Monse, GG, Hjarrando, Christer, Jørgen og Kevin PERIODE: 16.-17. des.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "DELTAKERE (fra venstre mot høyre): Monse, GG, Hjarrando, Christer, Jørgen og Kevin PERIODE: 16.-17. des."— Utskrift av presentasjonen:

1 DELTAKERE (fra venstre mot høyre): Monse, GG, Hjarrando, Christer, Jørgen og Kevin PERIODE: 16.-17. des.

2 Etter en knusende seier over Liverpool på Anfield, kunne vi med Baileys på hofta flakse mot Bremen og dets fantastiske julemarked. Tyskertøsen fra Hoff geleidet oss gjennom nordtysk høykultur og kunne med lette håndgrep ordne rombasert glühwein i keramikk-krus. På slaget 8 var det klart for den 600 år gamle restauranten i rådhusets kjeller. Ingen tvil om at man allerede her hadde kommet i julestemning….

3 Etter betydelige overveielser falt valget på ”alt på land”. Jutta svarte tydelig nei, men etter et par ”ja – nein – ja – nein” trakk vi det lengste strået.

4 Rødvin, bayer, schnaps og akevitt kan bli mye for de fleste. Jorge sto knallhardt på at han hygget seg gjennom en gåse-tallerken tross bordets påpeking om at ut i fra det enorme lår- benet måtte gåsa vært 1,87 på strømpe- lesten,…men lam kan jo være godt det og. Stemningen steg til uante høyder og som takk til et svært forståelsesfullt nabobord, spanderte vi oste-anretning på paret i sin beste alder. Asbach Uralt og sigar kronet et flott måltid.

5 Gorgeous Geir følte det påkrevd å legge inn en photoshoot mellom schnapsene. Mens Jorge raste rundt i taxi fant vi et chambre d’separet i Ratskeller. Der kunne vi ljuge, banne og rave av rusgift.

6 Mens noen vandret og andre sov, kunne Jorge & Hjarrando nyte cava-frokost og selvlagde vafler.Lett på druen måtte vi se at Beck’s var stengt som ledet oss til restaurant- promenaden, Schalchte.Der smilte solen og to senile fotografinner med ADHD kommanderte oss rundt helt til de var fornøyde med bildet. Man takker for et svært morsomt julebord. God jul fra alle oss i Douglas Travels Bilde 5 av 5 Signert Gerda og Gisela


Laste ned ppt "DELTAKERE (fra venstre mot høyre): Monse, GG, Hjarrando, Christer, Jørgen og Kevin PERIODE: 16.-17. des."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google