Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Musikkens plass i SDA Vi er kjent for å gi stort rom for musikk i våre forsamlinger. Vi har dyktige SDA-musikere Ingen er lønnet for å gjøre musikkbasert.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Musikkens plass i SDA Vi er kjent for å gi stort rom for musikk i våre forsamlinger. Vi har dyktige SDA-musikere Ingen er lønnet for å gjøre musikkbasert."— Utskrift av presentasjonen:

1 Musikkens plass i SDA Vi er kjent for å gi stort rom for musikk i våre forsamlinger. Vi har dyktige SDA-musikere Ingen er lønnet for å gjøre musikkbasert evangelisme (vi har 50% musikksekretær) Privat initiativ er drivkraften, og resultatet blir gjerne noe tilfeldig og kanskje i noe mindre format enn burde være tilfelle TONO-avgifter begrenser en del muligheter for bruk av musikk til videoevangelisering. SDA ønsker ikke å bruke midler til dette.

2 Musikk i SS og GT Virker samlende, beroligende, neddempende, fungerer som et startsignal på SS eller GT (Dan. 3,5) Setter oss det rette moduset Budskapet gis større troverdighet når tekst og melodi passer til hverandre Aktiviserer medlemmene gjennom at de selv får uttrykke seg Inkluderer de unge gjennom oppgaver som forsangere, musikere og teknikere Arena for komponister, arrangører og tekstforfattere Lovsangsteam/kor gir positiv aktivitet og samhold

3 Ting å tenke gjennom… Kvalitetskrav til solister og musikere? Primadonna-faktorer De som aldri blir spurt – skjulte talenter Opplæringsfaktoren – kan Tordenskjolds soldater klare å gi plass til nye?… Ulike arenaer har ulike kvalitetskrav «På sparket» - valg av musikk? Øvelse gir forutsigbarhet og trygghet. Det er ingen ulempe å ha øvd på forhånd….

4 Gode tips… Preludium roer forsamlingen for møtet Lovsangsstund i begynnelsen av GT med preg av vitnesbyrd. ”Hva denne sangen betyr for meg”. Tenk gjennom bruk av ”rytmisk krevende” sanger, som 649, 444, 442, 380, 340, 324, 162, 127, 14 Sammenheng mellom prekentema og musikkvalg. Dur/moll. Har pianoet blitt stemt? Er sangnumre hengt opp? Har pianisten/organisten fått vite sangene på forhånd?


Laste ned ppt "Musikkens plass i SDA Vi er kjent for å gi stort rom for musikk i våre forsamlinger. Vi har dyktige SDA-musikere Ingen er lønnet for å gjøre musikkbasert."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google