Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Timesammedag ved RLS Hvordan fungerer det hos oss? Anneli Vorvik legesekretær Risvollan legesenter Trondheim.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Timesammedag ved RLS Hvordan fungerer det hos oss? Anneli Vorvik legesekretær Risvollan legesenter Trondheim."— Utskrift av presentasjonen:

1 Timesammedag ved RLS Hvordan fungerer det hos oss? Anneli Vorvik legesekretær Risvollan legesenter Trondheim

2 Fra portvakt til tilrettelegger. ”From gatekeeper to access facilitator” I en artikkel fra England kommer det fram hvordan sekretærene der opplever hverdagen nå, i forhold til før de innførte TSD. Vi deler en del av disse erfaringene, og føler at hverdagen som sekretær er blitt bedre. Vi slipper å stenge pasientene ute, vi kan nå slippe dem inn på dagen og hjelpe dem med problemene der og da!

3 Innføring av TSD, hva har det ført til for oss? Mindre stress i hverdagen vår Det er lettvint Det er enkelt Det er tidsbesparende

4 Hvordan opplever vi hverdagen? Vi slipper siling av pasienter Vi slapper mer av med tanke på tilgjengeligheten 4 timer Kortere åpningstid telefon reduserer mas og stress

5 Våre erfaringer etter tre år. Positive tilbakemeldinger fra pasientene Vi er mer serviceinnstilte Lettere hverdag

6 Slik er arbeidsdagen vår nå: Fem sekretærer jobber før lunsj, og fire etter lunsj. To sekretærer svarer sms mellom kl. 08:00 og kl. 09:00. En sekretær i skranken, og skriver resepter.

7 Mindre tid i telefonen Telefonen åpner kl. 09:00, vi svarer også sms fortløpende. Telefonen stenger kl. 11:30, da gjøres forefallende arbeide, sms og skranke. Telefonen åpner igjen kl. 13:00 til kl. 14:30, to sekretærer. Sms, telefon og skranke Før var telefonen åpen 8 timer, nå 4 timer

8 Når telefonen er stengt får vi tid og ro til de andre oppgavene Hemmelig linje er åpen hele dagen, men vi oppfordrer pasientene til å bruke SMS, mail eller fax. Lunsj fra kl. 12:30 til kl. 13:00. En sekretær i skranken. Etter kl. 14:30 fram til senteret stenger kl. 16:00 gjør vi forefallende arbeide.

9 Konklusjon Vi føler vi gjør en bedre jobb Vi er mer tilgjengelig, både på telefonen og med tanke på ventetid. Slipper å bli sett på som ”strenge” sekretærer. Får skryt for å være serviceinnstilt.

10 Takk for oppmerksomheten ! Nå blir det plenumsforedrag og lunsj. Vi er tilbake her presis kl 13:00


Laste ned ppt "Timesammedag ved RLS Hvordan fungerer det hos oss? Anneli Vorvik legesekretær Risvollan legesenter Trondheim."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google