Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

BLI KJENT MED WEBSIDEN www.skihandball.no Dette Powerpoint-dokumentet lærer deg å bli bedre kjent med klubbens websider Hvem sitter i styret? Hvor finner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "BLI KJENT MED WEBSIDEN www.skihandball.no Dette Powerpoint-dokumentet lærer deg å bli bedre kjent med klubbens websider Hvem sitter i styret? Hvor finner."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 BLI KJENT MED WEBSIDEN www.skihandball.no

3 Dette Powerpoint-dokumentet lærer deg å bli bedre kjent med klubbens websider Hvem sitter i styret? Hvor finner jeg klubbens fotoalbum? Hva var hovedoppslagene i oktober 2003? Hvilke rabatter får jeg i klubbshoppen? Hvor finner jeg info om idrettsskader? Dette og mye annet finner du svar på ved å kjøre gjennom denne presentasjonen!

4 Hovedsiden skal ha et nyhetspreg og være oppdatert daglig. Venstre kolonne er statisk med link til viktige håndballsteder. Høyre kolonne er forbeholdt reklamestickers og små notiser.

5 HOVEDMENYLINJEN Her finner du de viktigste stikkord for å velge tjeneste fra websiden. Pek på stikkordet for den tjenesten du ønsker med musen og klikk en gang med venstre knapp. På de neste sidene går vi gjennom de ulike stikkord og forklarer hva du finner under disse. HEADING Denne heading finner du på alle våre web-sider unntatt spesialsider for utskrift til skriver. Den er hyperlinket hvilket betyr at du ved å klikke på denne headingen kommer rett tilbake til førstesiden.

6 HÅNDBALLINKER Ved å peke på disse med musen og klikke en gang med venstre knapp kommer du til deres websider. IHF : Det internasjonale håndball- forbundet EHF : Det europeiske håndball- forbundet NHF : Norges håndballforbund AHK : Akershus håndballkrets Follo : Follo Håndballklubb (en overbyggingsklubb med seniorspillere fra Follo)

7 LAGENE: Her kommer du til en oversiktsside over alle lag i klubben. Hvert lag har sin egen side. Ved å peke på det enkelte lag med musen og klikke med venstre knapp kommer du til lagets egen web-side. Der finner du: Bilde av laget med fornavn på spillere og trenere Fullt navn, tlfnr. og e-postadresse til trenere og foreldrekontakt Knapper for lagets terminlister (gule knapper) Knapper for resultater og tabeller i hovedserien (røde knapper) Knapper for resultater i Temaserie (grønn knapp) Knapp for resultater i Sluttspill (lilla knapp) Lagets fotoalbum og lagbilde for nedlasting i 5 megapixel størrelse

8 DOMMERE: Dommerne i klubben har egne websider. Dommernes hovedside inneholder følgende: Menyikoner i venstre kolonne til en mengde undersider Menyoppslag som gjelder dommere Du kommer til undersidene ved å peke på ikonet med musen og klikke en gang med venstre knapp. Velkommen til Ski IL Håndballs dommersider på webben. Dommerne i klubben er en aktiv gjeng som spenner i alder fra 13 år og oppover. De er en viktig ressurs i klubben. Uten dommerne blir det ingen kamper! Ønsker du å bli dommer kan du kontakte vår dommerkontakt Sølvi. Kontaktinformasjon til henne finner du i venstre spalte under valget Dommerkontakt. PRØV DEG PÅ REGELTESTER'N 08.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan På våre web-sider kan du teste deg i spillereglene. Vi har laget og lagt ut 4 tester med tilsammen 40 spørsmål som dekker et stort spekter av gode og relevante spørsmål fra spillereglene. Disse små-testene er ikke bare for dommere, men like så mye for spillere, trenere og til og med foreldrene (våre faste tilskuere). Skal du få maksimalt utbytte av håndballspillet bør du kjenne spillereglene skikkelig. Herved er oppfordringen gitt! Skal du spille, dømme, coache eller se på kamp: Lad opp med en av våre regeltester. Du finner dem ved å klikke på ikonet i venstre kolonne. Lykke til! MILJØTREFF FOR U18-DOMMERE 24.11.2003 - Sølvi LeanderSølvi Leander Flere yngre dommere har etterlyst utviklingstilbud utover den vanlige utdanningen i AHK. Mange starter sin dommerkarriere allerede som 13-14-åringer med et Trinn 1-kurs. For å fortsette på Trinn 2-kurs skal det være dømt i minimum 2 sesonger og man skal ha fylt 16 år. Mange ivrige, nyutdannede dommeraspiranter faller mellom her, så derfor ble det 8. november arrangert miljøtreff for yngre dommere i Follo. Det var 26 påmeldte dommeraspiranter fra Follo-klubbene. 16 møtte frem, 14 fra Ski IL Håndball og 2 fra Langhus IL Håndball. Les mer RELIGIØSE HODEPLAGG 12.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan Norges håndballforbunds dommerkomité åpner for at muslimske kvinner kan spille med religiøst begrunnet tildekking av håret. Les brev fra NHF's dommerkomité som du kan laste ned her:

9 TRENERE: Trenerne i klubben har egne websider. Trenernes hovedside inneholder følgende: Menyikoner i venstre kolonne til en mengde undersider Menyoppslag som gjelder trenere Du kommer til undersidene ved å peke på ikonet med musen og klikke en gang med venstre knapp. Velkommen til Ski IL Håndballs dommersider på webben. Dommerne i klubben er en aktiv gjeng som spenner i alder fra 13 år og oppover. De er en viktig ressurs i klubben. Uten dommerne blir det ingen kamper! Ønsker du å bli dommer kan du kontakte vår dommerkontakt Sølvi. Kontaktinformasjon til henne finner du i venstre spalte under valget Dommerkontakt. PRØV DEG PÅ REGELTESTER'N 08.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan På våre web-sider kan du teste deg i spillereglene. Vi har laget og lagt ut 4 tester med tilsammen 40 spørsmål som dekker et stort spekter av gode og relevante spørsmål fra spillereglene. Disse små-testene er ikke bare for dommere, men like så mye for spillere, trenere og til og med foreldrene (våre faste tilskuere). Skal du få maksimalt utbytte av håndballspillet bør du kjenne spillereglene skikkelig. Herved er oppfordringen gitt! Skal du spille, dømme, coache eller se på kamp: Lad opp med en av våre regeltester. Du finner dem ved å klikke på ikonet i venstre kolonne. Lykke til! MILJØTREFF FOR U18-DOMMERE 24.11.2003 - Sølvi LeanderSølvi Leander Flere yngre dommere har etterlyst utviklingstilbud utover den vanlige utdanningen i AHK. Mange starter sin dommerkarriere allerede som 13-14-åringer med et Trinn 1-kurs. For å fortsette på Trinn 2-kurs skal det være dømt i minimum 2 sesonger og man skal ha fylt 16 år. Mange ivrige, nyutdannede dommeraspiranter faller mellom her, så derfor ble det 8. november arrangert miljøtreff for yngre dommere i Follo. Det var 26 påmeldte dommeraspiranter fra Follo-klubbene. 16 møtte frem, 14 fra Ski IL Håndball og 2 fra Langhus IL Håndball. Les mer RELIGIØSE HODEPLAGG 12.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan Norges håndballforbunds dommerkomité åpner for at muslimske kvinner kan spille med religiøst begrunnet tildekking av håret. Les brev fra NHF's dommerkomité som du kan laste ned her:

10 NEDLASTING: Via våre websider kan du laste ned en rekke viktige dokumenter. Det gjelder for eksempel: Referat fra styremøter i klubben Budsjett og regnskap Årsmøtedokumenter Referat fra møte for trenere og møte for foreldrekontakter Enkelte lag har lagt ut aktivitetsplan for den enkelte måned på sine sider Du klikker på ikonet en gang med venstre museknapp. Dokumentet lastes da ned automatisk. Det forutsetter at du har det programmet som filen er skrevet i, som oftest Word, men også Excel, Publisher og Acrobat Reader. Velkommen til Ski IL Håndballs dommersider på webben. Dommerne i klubben er en aktiv gjeng som spenner i alder fra 13 år og oppover. De er en viktig ressurs i klubben. Uten dommerne blir det ingen kamper! Ønsker du å bli dommer kan du kontakte vår dommerkontakt Sølvi. Kontaktinformasjon til henne finner du i venstre spalte under valget Dommerkontakt. PRØV DEG PÅ REGELTESTER'N 08.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan På våre web-sider kan du teste deg i spillereglene. Vi har laget og lagt ut 4 tester med tilsammen 40 spørsmål som dekker et stort spekter av gode og relevante spørsmål fra spillereglene. Disse små-testene er ikke bare for dommere, men like så mye for spillere, trenere og til og med foreldrene (våre faste tilskuere). Skal du få maksimalt utbytte av håndballspillet bør du kjenne spillereglene skikkelig. Herved er oppfordringen gitt! Skal du spille, dømme, coache eller se på kamp: Lad opp med en av våre regeltester. Du finner dem ved å klikke på ikonet i venstre kolonne. Lykke til! MILJØTREFF FOR U18-DOMMERE 24.11.2003 - Sølvi LeanderSølvi Leander Flere yngre dommere har etterlyst utviklingstilbud utover den vanlige utdanningen i AHK. Mange starter sin dommerkarriere allerede som 13-14-åringer med et Trinn 1-kurs. For å fortsette på Trinn 2-kurs skal det være dømt i minimum 2 sesonger og man skal ha fylt 16 år. Mange ivrige, nyutdannede dommeraspiranter faller mellom her, så derfor ble det 8. november arrangert miljøtreff for yngre dommere i Follo. Det var 26 påmeldte dommeraspiranter fra Follo-klubbene. 16 møtte frem, 14 fra Ski IL Håndball og 2 fra Langhus IL Håndball. Les mer RELIGIØSE HODEPLAGG 12.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan Norges håndballforbunds dommerkomité åpner for at muslimske kvinner kan spille med religiøst begrunnet tildekking av håret. Les brev fra NHF's dommerkomité som du kan laste ned her:

11 KLUBBINFO: Under menyvalget Klubbinfo finner du følgende knapper: Mål og strategiplan Klubbhåndbok Møtereferat (Styremøter, trenermøter, foreldrekontaktmøter m.v.) Økonomi (Budsjett og regnskap) Skjema (Klubbens brevark, Sponsorkontrakt, Blank Spillerliste) Forsidearkiv (Alle web-førstesider siden starten 25/8-2003) Instrukser (Instruks for hallansvarlig, kiosk, sekretariat og billettsalg) Lagenes sponsorer (Oversikt over det enkelte lags sponsorer) Velkommen til Ski IL Håndballs dommersider på webben. Dommerne i klubben er en aktiv gjeng som spenner i alder fra 13 år og oppover. De er en viktig ressurs i klubben. Uten dommerne blir det ingen kamper! Ønsker du å bli dommer kan du kontakte vår dommerkontakt Sølvi. Kontaktinformasjon til henne finner du i venstre spalte under valget Dommerkontakt. PRØV DEG PÅ REGELTESTER'N 08.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan På våre web-sider kan du teste deg i spillereglene. Vi har laget og lagt ut 4 tester med tilsammen 40 spørsmål som dekker et stort spekter av gode og relevante spørsmål fra spillereglene. Disse små-testene er ikke bare for dommere, men like så mye for spillere, trenere og til og med foreldrene (våre faste tilskuere). Skal du få maksimalt utbytte av håndballspillet bør du kjenne spillereglene skikkelig. Herved er oppfordringen gitt! Skal du spille, dømme, coache eller se på kamp: Lad opp med en av våre regeltester. Du finner dem ved å klikke på ikonet i venstre kolonne. Lykke til! MILJØTREFF FOR U18-DOMMERE 24.11.2003 - Sølvi LeanderSølvi Leander Flere yngre dommere har etterlyst utviklingstilbud utover den vanlige utdanningen i AHK. Mange starter sin dommerkarriere allerede som 13-14-åringer med et Trinn 1-kurs. For å fortsette på Trinn 2-kurs skal det være dømt i minimum 2 sesonger og man skal ha fylt 16 år. Mange ivrige, nyutdannede dommeraspiranter faller mellom her, så derfor ble det 8. november arrangert miljøtreff for yngre dommere i Follo. Det var 26 påmeldte dommeraspiranter fra Follo-klubbene. 16 møtte frem, 14 fra Ski IL Håndball og 2 fra Langhus IL Håndball. Les mer RELIGIØSE HODEPLAGG 12.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan Norges håndballforbunds dommerkomité åpner for at muslimske kvinner kan spille med religiøst begrunnet tildekking av håret. Les brev fra NHF's dommerkomité som du kan laste ned her:

12 MEDLEMSINFO: Under menyvalget Medlemsinfo finner du følgende knapper: Treningstider (Alle lagenes treningstider og treningssteder) Utstyrsavtale (Avtale for kjøp av utstyr med rabatt for medlemmer) Idrettsanlegg (Adresse, Kart og reisebeskrivelse til haller i nærområdet) Treningsvettregler Fotoalbum (Felles fotoalbum for alle lagene i klubben) Papirinnsamling (Info om vår viktigste inntektskilde) Velkommen til Ski IL Håndballs dommersider på webben. Dommerne i klubben er en aktiv gjeng som spenner i alder fra 13 år og oppover. De er en viktig ressurs i klubben. Uten dommerne blir det ingen kamper! Ønsker du å bli dommer kan du kontakte vår dommerkontakt Sølvi. Kontaktinformasjon til henne finner du i venstre spalte under valget Dommerkontakt. PRØV DEG PÅ REGELTESTER'N 08.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan På våre web-sider kan du teste deg i spillereglene. Vi har laget og lagt ut 4 tester med tilsammen 40 spørsmål som dekker et stort spekter av gode og relevante spørsmål fra spillereglene. Disse små-testene er ikke bare for dommere, men like så mye for spillere, trenere og til og med foreldrene (våre faste tilskuere). Skal du få maksimalt utbytte av håndballspillet bør du kjenne spillereglene skikkelig. Herved er oppfordringen gitt! Skal du spille, dømme, coache eller se på kamp: Lad opp med en av våre regeltester. Du finner dem ved å klikke på ikonet i venstre kolonne. Lykke til! MILJØTREFF FOR U18-DOMMERE 24.11.2003 - Sølvi LeanderSølvi Leander Flere yngre dommere har etterlyst utviklingstilbud utover den vanlige utdanningen i AHK. Mange starter sin dommerkarriere allerede som 13-14-åringer med et Trinn 1-kurs. For å fortsette på Trinn 2-kurs skal det være dømt i minimum 2 sesonger og man skal ha fylt 16 år. Mange ivrige, nyutdannede dommeraspiranter faller mellom her, så derfor ble det 8. november arrangert miljøtreff for yngre dommere i Follo. Det var 26 påmeldte dommeraspiranter fra Follo-klubbene. 16 møtte frem, 14 fra Ski IL Håndball og 2 fra Langhus IL Håndball. Les mer RELIGIØSE HODEPLAGG 12.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan Norges håndballforbunds dommerkomité åpner for at muslimske kvinner kan spille med religiøst begrunnet tildekking av håret. Les brev fra NHF's dommerkomité som du kan laste ned her:

13 Har du forslag til forbedringer eller savner du noe informasjon? Ta gjerne kontakt med vår webredaksjon på E-post: webansvarlig@skihandball.no Bruk vår webside daglig! www.skihandball.no Velkommen til Ski IL Håndballs dommersider på webben. Dommerne i klubben er en aktiv gjeng som spenner i alder fra 13 år og oppover. De er en viktig ressurs i klubben. Uten dommerne blir det ingen kamper! Ønsker du å bli dommer kan du kontakte vår dommerkontakt Sølvi. Kontaktinformasjon til henne finner du i venstre spalte under valget Dommerkontakt. PRØV DEG PÅ REGELTESTER'N 08.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan På våre web-sider kan du teste deg i spillereglene. Vi har laget og lagt ut 4 tester med tilsammen 40 spørsmål som dekker et stort spekter av gode og relevante spørsmål fra spillereglene. Disse små-testene er ikke bare for dommere, men like så mye for spillere, trenere og til og med foreldrene (våre faste tilskuere). Skal du få maksimalt utbytte av håndballspillet bør du kjenne spillereglene skikkelig. Herved er oppfordringen gitt! Skal du spille, dømme, coache eller se på kamp: Lad opp med en av våre regeltester. Du finner dem ved å klikke på ikonet i venstre kolonne. Lykke til! MILJØTREFF FOR U18-DOMMERE 24.11.2003 - Sølvi LeanderSølvi Leander Flere yngre dommere har etterlyst utviklingstilbud utover den vanlige utdanningen i AHK. Mange starter sin dommerkarriere allerede som 13-14-åringer med et Trinn 1-kurs. For å fortsette på Trinn 2-kurs skal det være dømt i minimum 2 sesonger og man skal ha fylt 16 år. Mange ivrige, nyutdannede dommeraspiranter faller mellom her, så derfor ble det 8. november arrangert miljøtreff for yngre dommere i Follo. Det var 26 påmeldte dommeraspiranter fra Follo-klubbene. 16 møtte frem, 14 fra Ski IL Håndball og 2 fra Langhus IL Håndball. Les mer RELIGIØSE HODEPLAGG 12.11.2003 - Tor Magne BrækkanTor Magne Brækkan Norges håndballforbunds dommerkomité åpner for at muslimske kvinner kan spille med religiøst begrunnet tildekking av håret. Les brev fra NHF's dommerkomité som du kan laste ned her:


Laste ned ppt "BLI KJENT MED WEBSIDEN www.skihandball.no Dette Powerpoint-dokumentet lærer deg å bli bedre kjent med klubbens websider Hvem sitter i styret? Hvor finner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google