Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fylkeskommunen + VOFO = sant Hvorfor samarbeide med studieforbundene? Bidrar til å gi brukerne et bedre tilbud Fylkeskommunen er ikke best på alt Studieforbundene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fylkeskommunen + VOFO = sant Hvorfor samarbeide med studieforbundene? Bidrar til å gi brukerne et bedre tilbud Fylkeskommunen er ikke best på alt Studieforbundene."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fylkeskommunen + VOFO = sant Hvorfor samarbeide med studieforbundene? Bidrar til å gi brukerne et bedre tilbud Fylkeskommunen er ikke best på alt Studieforbundene har viktig kompetanse som kan gi voksne en bedre læringssituasjon Tiltrekke nye grupper som normalt ikke søker fylkeskommunens opplæringstilbud

2 Fylkeskommunen + VOFO = sant Hva skal vi samarbeide om? Samarbeide om læreplanfestet opplæring Samarbeide om opplæringstiltak som kan kvalifisere til videregående opplæring (?) Fokus på den voksnes behov og ønsker

3 Kriterier for tildeling av midler Særlige målgrupper ”Voksne som ikke vil ha fullt utbytte av fylkeskommunens ordinære opplæringstilbud. Herunder kommer voksne med svak førstegangsutdanning, voksne med særskilte behov for tilrettelegging av opplæringen, særskilt tilpassede undervisningsopplegg mv.”

4 Kriterier for tildeling av midler Særlige voksenopplæringstiltak ”Voksenopplæringstiltak som bidrar til at særlige målgrupper, gjennom blant annet tilrettelegging og undervisningsmetodikk, kan få godt utbytte av den opplæring som gis.”

5 Noen fakta til slutt… 2009 Særskilte voksenopplæringstiltak 4 mill Læreplanfestet opplæring 2,1 mill Teoriopplæring for praksiskandidater 175 voksne tilbudt kurs Samtlige er nye søkere Utfordringer……….


Laste ned ppt "Fylkeskommunen + VOFO = sant Hvorfor samarbeide med studieforbundene? Bidrar til å gi brukerne et bedre tilbud Fylkeskommunen er ikke best på alt Studieforbundene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google